論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

印傭約內要出境一次才俾多一年visa

請問有沒有顧主的工人試過, 返國內一日遊, 或者去澳門一日回來得唔得, 或是一定要回印尼才可以?
Thank you!

大宅

Re: 印傭約內要出境一次才俾多一年visa

anywhere is OK but must leave HongKong

複式洋房

只要〔出境〕再返來就得架喇!

ii-3 寫道:
請問有沒有顧主的工人試過, 返國內一日遊, 或者去澳門一日回來得唔得, 或是一定要回印尼才可以?
Thank you!

別墅

唔該晒!
請問是不是去深鎮都要提早申請visa?
如去澳門是不是不用申請任何visa?
Thank you again!

複式洋房

ii-3 寫道:
唔該晒!

Yes, leave HK and come back within one day, is okey la.

複式洋房

去深圳可以做落地簽證,唔駛走來走去咁辛苦.
去澳門就唔駛做簽證,不過最好帶定份合約,以方便入境.

ii-3 寫道:
唔該晒!

首頁

尾頁

跳至