在職全職

跳至

禁止訪問

睛靈勳章

我發 mo 了 !!!! 慘!!

男爵府

Re: 我發 mo 了 !!!! 慘!!

就快生, 休息多d, 預備定入院用品
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

applecarey:

唔好甘啦~你個肚都甘大囉,不如好好地甘安胎啦!!
到9月都只係仲有兩個月者,好快就到架啦~你可以去下健康院或者醫院既產前講座聽下,又或者去下街買下bb野甘囉!
係呢?你準備好晒d野未呀,撿好晒d床仔,衫仔,烚好奶樽未呀!
得閒上黎bk一齊傾下偈呀,又或者你有無MSN呀?

男爵府

你而家咪好囉, 可以出去行街街, 我呀, o岩o岩沙士又唔敢返工, 街都唔駛去啦更加, 仲要扣自己假, 成個半月o向屋企藕, 仲發毛啦, o個陣得5-6個月咋.....

Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

別墅

我辭左工先發現有bb, 而家冇野做, 一個人在家中好鬼死悶,初初有bb又唔敢做家務, 成日好似好食懶飛咁, 我老公都有d怨言喇.
但如果要搵工我又唔知點同人講, 同人地講有左bb實唔請你啦.........所以我而家都係想搵住d兼職或職contract黎做下, 幫補下家計. 另外諗住呢d兼職呀合約工可以在比人見倒個肚之前剛剛contract完, 咁咪唔使解釋咁多(如果有咁完美就好lu)........
不過雖然留在家係好發mo, 但一諗起返工要早起身, 冇得好似而家咁日日訓醒至起身, 就有少少寧願發mo了........

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

applecarey :

未買齊既都要快d買喇~因為唔知bb會唔會早左出黎同你見面嘛!!
我個時係瑪嘉烈生既,個度既產前講座係唔洗預約既,想去就可以去,當然d位係先到先得啦~健康院就每次打電話去約檢查既時候都會問下你聽唔聽講座,聽既話就同你約早d去睇囉~你下次去檢查個時問下d姑娘啦~

跳至