夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老婆不愛我

Littleleaf的講法實在大快人心。本人覺得如果klk,klk沒有外遇,他絕對是不會放棄一段20年的感情和自己的小朋友。在此只想請klk,klk不要再咁麽無賴為自己找籍口,有第三者又好,無又好,早點解決,不要再折磨你老婆。
看完klk,klk咁麽多言論,先至發覺原來這個世界真係有男人認為自己係無錯的,希望他是第一個,亦都係最後一個。如我係你老婆,一早已飛甩你咁麽自私的男人。

翡翠宮

Re: 老婆不愛我

中國同香港既男人都係一樣唔會認自己衰的, 有錯都係人地既錯.

民房

zipzip,

You should read klk klk responds to my blame to him before, he still thought he is a perfect man and don't understand why we blame on him or even said he should be dead if he is such terrible, I can't believe why there will be such person in here (to pass his fault to the wife who follow up for 20 years!) If I am his wife, I will leave him definitely!!!
ringoivy 寫道:
中國同香港既男人都係一樣唔會認自己衰的, 有錯都係人地既錯.

男爵府

我眼中真正o既男人係:
1)勇於面對自己o既問題,唔好剩係識逃避.
2)懂得珍惜身邊人,因為你已答應照顧佢一生.
3)除非另一方已不再愛你(親口承認)
or 佢有第三者, 如果唔係, 你一定要
對佢義無反顧
(呢樣野就係男人應有o既責任感)
4)唔好同人地講自己老婆o既不是, 只同自己老婆講

子爵府

我眼中真正既男人係...似番個男人,唔好煩過女人/追數佬...人地話娶妻求淑婦,女人夠係嫁佬求賢夫啫...唔係嫁俾債主吓話!日哦夜哦,吓吓同我計數,你估自己係鍊金術師咩(卡通片)---吓吓都要玩等價交易... 若然兩公婆起埋一齊吓吓都要計住大家對對方既愛同熱情ba唔balance,倒不如咪鬼結婚! :tongue:
LeBlue 寫道:
我眼中真正o既男人係:
1)勇於面對自己o既問題,唔好剩係識逃避.
2)懂得珍惜身邊人,因為你已答應照顧佢一生.
3)除非另一方已不再愛你(親口承認)
or 佢有第三者, 如果唔係, 你一定要
對佢義無反顧
(呢樣野就係男人應有o既責任感)
4)唔好同人地講自己老婆o既不是, 只同自己老婆講

別墅

嘩, 忽然間有咁多"新會員"湧出黎一致唱衰一個人, 又幾齊心 喎.亞klk君唔知得罪咩人, 唔通你老婆入左黎? ?-(

男爵府

我有睇過佢個topic。我覺得佢想要/已有了一個熱情如火的情人,多個想要個老婆。
但佢老婆都跟了他20年了,當初如無愛情又點會同佢一齊。現在就算愛情淡了,只剩下感情及親情,佢都唔可以因為咁唔要佢老婆的。
佢分明可能有外遇,但又過唔到心理,就乜都話是佢老婆引起囉。
老婆唔愛你----佢會一早就走,何必要同你捱咁久,有無錢到有錢,由無樓到有樓。唔愛你真是啋你都傻。
男人變心唔緊要,但做人唔可以咁自私去指責人,2公婆是雙方的,點可以話晒1個。做得出就要認,錯就要認,打都要企定。
咁至叫男人。

侯爵府

:-( :-( :-(
謙謙在2004年10月29日出世了!

大宅

佢咁需要愛, 跟本就唔應該結婚, 佢應該久唔久去吓夜總會, 擺叠錢響抬面, 個個女人都實會愛死你啦......講極都唔明, 愛可以去到80yrs都重有愛咩............

首頁

尾頁

跳至