跳至

首頁

尾頁

大宅

各位6月媽媽...我好開心呀...

我個仔禽日竟然...用佢兩隻手仔托住我塊面...再用佢的咀仔錫我個咀呀!!! 之後仲請我食佢隻手指...
開心到我想喊出黎呀... :cry:

Our Boy's Birth Date:

大宅

Re: 各位6月媽媽...我好開心呀...

貝太,
Chester 大個仔啦,識得愛錫媽媽,恭喜恭喜!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

嘩, 好 sweet 呀 :mrgreen:

男爵府

very sweet ar...
Zach also sometimes 請我食佢隻手指

等待驗證會員

好sweet呀....
有時我扮食亞仔個奶咀, 佢會好好笑, 跟住就會撲埋來搶番....

大宅

貝太,
恭喜恭喜! So sweet!!!

伯爵府

ardnas65 寫道:
好sweet呀....
有時我扮食亞仔個奶咀, 佢會好好笑, 跟住就會撲埋來搶番....

我以為 lee d 咁 low b o既野係我先會做添, 原來你都係咁 zoe 同你個仔一樣, 會o係度笑, 然後撲埋o黎搶番!

等待驗證會員

保羅蓮..
我想同您對襯家呀.... 我想第時有孖b孫湊呀....

大宅

Sandra,

Cynthia 同 Pauline 對左襯家 ge la. 小心 Cynthia 您呀

伯爵府

wendy, 唔好打佢啦, 大家男未婚, 女未嫁, 大家都有選擇架, 來者不拒, welcome welcome

公爵府

各位~bb 一歲咋~咁快對襯家呀 記住請我飲呀~

貝太,
恭喜恭喜!

大宅

好sweet呀....

等待驗證會員

luzern,
咁快想飲??? 可能到個個年代無人擺酒lu.

公爵府

ardnas65
咁請食飯啦~日日都要食飯

等待驗證會員

luzern,
您想由幾時食到幾時呀???日日.....

大宅

貝太 - I am so happy for you too, so sweet

May, my Zach 都有請我食佢隻手指...and 腳指...

mamay 寫道:
very sweet ar...
Zach also sometimes 請我食佢隻手指

男爵府

貝太, 仔仔真叻叻!!!

sandra, 做乜想搶我個心抱仔呀....同你博命架....

大宅

各位:
我直情覺得自己好似多左個男朋友仔咁, 好有戀愛feel呀!

Our Boy's Birth Date:

等待驗證會員

仙蒂亞,
同您爭新抱仔....? 嘻.... 但係luzern已經叫我請佢飲咯......

貝貝,
嘻... 咁您第時會唔會呷您個仔個女朋友醋ga??

男爵府

山渣 :tongue:

我睇貝太9成999都會呷心抱醋啦....我地大家一定要keep in touch, 到時o既話題可能係講(or數)心抱d野....不過將心比已, 希望我係一個大方得體, 明白事理, 識做唔呷醋o既99啦.

首頁

尾頁

跳至