跳至

首頁

尾頁

民房

想係浸會生 請問有無好的婦科醫生介紹呢?

我已証實有咗BB. 不過到依家仍未找到一個好的醫生,我嘅預产期在06年的2月20左右。想係浸會生。請問大家是否有好點個又平點個醫生介紹呀?
THANKS!!
:-P :-P

伯爵府

Re: 想係浸會生 請問有無好的婦科醫生介紹呢?

我睇鄧國雄,在旺角信和中心, tel 27712266
平時覆診照埋超聲波300元一次,
我第一胎也是鄧醫生接生的, 今胎也會找他.
星期五是無飯主婦日

大宅

好媽媽勳章

林靜鴻,勁好!

大宅

好媽媽勳章

Helen268
我係02/05媽咪,click 錯左先來呢樹。你問how good is Dr Lam.
1. 夠細心---本來我睇開董曉芳,但係每次等1-2hrs,佢先睇我5mins. But Dr Lam,每次睇我都超過10mins,又

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

hi Helen 268 & Choby,

我都係睇林靜鴻醫生, 人o地介紹我嘅, 話佢係開刀聖手, 疤小及最重要唔痛.

我 bb 約 12 w 啦, 睇咗他兩次, 下星期都 book 咗. 佢好風趣及有耐性講解比我知多 d 闕於生 bb 嘅嘢比我知, 加上我第一次睇佢時, 當時 bb 只有 5 w, 林 e 生巳幫我照到 bb 跳, 我見有 d topic 媽咪話 7 w 都未必照到.

Choby - 見到你o甘寫, 令我對林 e 生更有信心, 因我係子宮後屈的, 雖不是非常大件事, 但都有小小唔安樂.

別墅

林靜鴻醫生診所係邊?有冇電話?佢係邊間醫院有掛牌?
想問每次檢查幾多錢?出院total要幾多錢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

hi peggy,

林靜鴻在银行中心 11樓 1115室, tel # 2332 2232
浸會掛牌
每次檢查加照 bb $600, 但我 join 了 package $8000 為
產前無限次數檢查 + 驗血, 順產 or 開刀收 $8000 包醫生巡房費 + 產後檢查. 當然醫院費不包啦 !

珍珠宮

hi peggy,

遝有抽羊水檢查 $4500

首頁

尾頁

跳至