自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

睛靈勳章

肚紋

懷孕時在肚臍對落的一條直紋, 生bb後現在已3個月多了, 仍然未退, 尚很深色, 請問幾耐先會退呢, 謝謝.

大宅

Re: 肚紋

我都想知,我生完10個月條紋仲未退 ?-(

男爵府

我都生完3個月,只係比之前淡色左....... :-(

複式洋房

我生完4個月條紋仲未退, 點算.

大宅

以我所知都幾難退,除左做整容手術
見過有d肚紋多到好似朶菊咁,都幾慘架 :-( :-(
所以母愛係最偉大

洋房

pikpik719

你係指肚臍中間果條"黑質線"還是肚上果d妊娠紋呀

中間果條"黑質線"應該可以係半年內退晒架, 而果d妊娠紋, 有d人只係會淡色左, 而有d人就可以退晒, 要視乎你自己本身d皮膚好唔好而定.

複式洋房

睛靈勳章

scarlett,
我係指肚臍中間果條"黑質線", 謝謝你的告知.

男爵府

pikpik719,

果條"黑質線", 叫做生仔線呀, 之前無bb係無架, 係有左bb先至有架, d人話好以吾會退.

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

咦, 直紋唔覺有喎, 不過家陣仲有好多銀白色既西瓜紋, 已經過左8年, 睇怕呢d紋都會同我共渡餘生。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

洋房

bebe1217 寫道:
pikpik719,

果條"黑質線", 叫做生仔線呀, 之前無bb係無架, 係有左bb先至有架, d人話好以吾會退.

但係我半年左右就已經褪晒色啦, 唔見左佢好耐lu

複式洋房

有冇話搽o左邊隻藥膏會淡D!!

洋房

I want to know also!!
gocarmenl 寫道:
有冇話搽o左邊隻藥膏會淡D!!
[img align=right]E:\C\My Documents\My Pictures\2005_05_08\IMG_0200[/img]

洋房

生完三個月, 肚皮好鬆 , 點算? 可以做運動嗎?
:-(
[img align=right]E:\C\My Documents\My Pictures\2005_05_08\IMG_0200[/img]

男爵府

mclam 寫道:
咦, 直紋唔覺有喎, 不過家陣仲有好多銀白色既西瓜紋, 已經過左8年, 睇怕呢d紋都會同我共渡餘生。

你講到好好笑呀~~~

複式洋房

我都生完3years,只係比之前淡色左 :-( :-( :-(

子爵府

肚皮好鬆 , 點算? --> I do 呼拉圈 and drink Perfect Slim & Deluxe Tense Up everyday. If you are not so fat, you can do the same as me. It's really workable.

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

欣澄媽媽 寫道:
[quote]
mclam 寫道:

你講到好好笑呀~~~ [/quote]

係真架, 不過我當睇佢唔到, 睇佢唔到咋!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

我0的低腰褲ar
露池裝 全部可以當地布la
:-( :-( :-(

侯爵府

欣澄媽媽 寫道:
[quote]
mclam 寫道:

你講到好好笑呀~~~ [/quote]

侯爵府

欣澄媽媽 寫道:
我都生完3個月,只係比之前淡色左....... :-(

我個女依家一歲零兩個幾月喇,同妳一樣都只係淡左咋 :-( :-( :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至