心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我老公今日學整黑森林~

好好味呀!!
老公'的'起心肝去比$學黎整比BB架!!!
全班得佢一隻佬咋
雖然賣相一般,但佢好比心機整...
但個黑森林蛋糕好正,佢好有成功感呀^^

睇吓....

伯爵府

Re: 我老公今日學整黑森林~

賣相都唔差喎, 初學都有咁好成績

大宅

好媽媽勳章

thank you , thank you ar!!!
有讚佢...........佢好開心呀!!!!!!!!!

別墅

等我呢個姨生女都黎讚下舅父啦!!

男爵府

um.............yummy yummy !!!

複式洋房

你同囡囡好幸福,有個好 daddy & 好"蝦子餅" 成品買相雖然冇大師夫咁好,但誠意 + 心意就 lor 足 200 分
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

大宅

binbin 寫道:
你同囡囡好幸福,有個好 daddy & 好"蝦子餅" 成品買相雖然冇大師夫咁好,但誠意 + 心意就 lor 足 200 分

agree
妳地好幸福呀
Love You Baby

大宅

好媽媽勳章

多謝你地回應^^

老公最近愛上整蛋糕....今回要做cheesecake...

可憐我正努力減肥中...(靠害咩)成日要食佢D製成品...

真係又 又 :-( :-(

大宅

wow!好妒忌呀.

大宅

個餅好靚ar, 食左甜在心頭.

大宅

你就好啦><"
我都想我老公識整蛋糕呀..
佢除左煮飯就咩都唔識><" 嗚嗚...
你都係食完先再減啦~
你一定減到既
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

別墅

真羡慕.

別墅

唔怕我地今晚去跑步law!!

複式洋房

Jazz : 嘩, 你咪好開心囉 ?? 賣相唔緊要, 最緊要係佢有心呀麻

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至