自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 開心樂園餐

Yesterday IFC still have the gifts

伯爵府

Just got one Hello Kitty box in Caine road McDonald this morning.

公爵府

翠屏有喎,琴日又換多一個TIM
janet7903 寫道:
觀塘都無呀,我只換了灰色車頭咋。 :-(

子爵府

今日又出新野啦, 快d 換kitty 同新幹線啦!!!

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

禁止訪問

大宅

Jennie 寫道:

喉嚨呀。 :-( :-( :-( 超燥熱)
哎!!!今晚去食啦。

男爵府

我都換o左kitty印仔, 好好玩呀

子爵府

有朋友話我知個kitty stamp 漏墨呀!!! 你地睇清楚至要!!!! :lol:
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

別墅

Jennie 寫道:
有朋友話我知個kitty stamp 漏墨呀!!! 你地睇清楚至要!!!! :lol:

我都怕佢漏墨,所以今朝換左車仔比囡囡

子爵府

我朋友就係換完見佢漏墨, 至再返去麥記換個隻!!!
megmama 寫道:
我都怕佢漏墨,所以今朝換左車仔比囡囡

子爵府

2018復活節勳章

janet7903,

如果怕食得太多麥當當, 可以單獨$8買架

janet7903 寫道:
[quote]
Jennie 寫道:

喉嚨呀。 :-( :-( :-( 超燥熱)
哎!!!今晚去食啦。 [/quote]

別墅

[quote]
robbieyan 寫道:
janet7903,

可以唔幫襯,單獨$8 買玩具?! ?-(

男爵府

熱血勳章

單獨$8 買玩具-- 開心樂園餐的玩具?

大宅

我都想要新幹線既"Train 1"呀 ! 如有我可以用"Hello Kitty 襟章"交換 ! 請PM我,Thank You !

子爵府

donaldduck>>你要咩國家同幾多個呀??

大宅

Hi Jennie :

妳係唔係誤會左呢 ? 我係想要新幹線既"Train 1"呀 ! 如有我可以用"Hello Kitty 襟章"交換 ! 請回覆我PM,Thank You !

大宅

robbieyan 寫道:
janet7903,

有無人試過呀?

侯爵府

好似係要食野加8元! 我上次就食一個開心餐, 有個kitty印仔, 再加多8元換火車頭.

單獨買, 我以前試過要15元, but不係換sanrio呢次wor........不知今次同不同?

大宅

今期 (21/7 起) Happy Meal 係 Hello Kitty 唇膏筆 (* 記住換購埋 Melody呀!)
  Love your family!

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hinhinmummy 寫道:
好似係要食野加8元! 我上次就食一個開心餐, 有個kitty印仔, 再加多8元換火車頭.

單獨買, 我以前試過要15元, but不係換sanrio呢次wor........不知今次同不同?

係ar~ 我上星期問過, 單買要 $15, 咁同最平個餐一樣$$~

首頁

尾頁

跳至