美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Tonite I tried to 通淋巴, 但係... 好似俾人呃

Tonite I tried to 通淋巴, 但係leaflet 寫係 45 mins,
但係結果只係做左30mins , 而且佢只係用o的帶綁係o的手手腳腳, 用電電下就算, 跟住我問佢咩唔係做 45 mins ,點解做左 30 mins... 佢話另外 15 mins 係預你著衫...
o甘成個過程 30+15 =45mins...

o甘多位媽咪, 係唔係o甘??? ?-( ?-(
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

禁止訪問

Re: Tonite I tried to 通淋巴, 但係... 好似俾人呃

男爵府

Re: Tonite I tried to 通淋巴, 但係... 好似俾人呃

邊間咁搵笨

複式洋房

好明顯係搵笨啦, 駛唔駛預埋時間比你做完沖身呀 ? 咁衰架 !!

複式洋房

Jason,

係呀, 我都係o甘唸,因為佢話講 45 mins, 係因為有好多人做完treatment 之後, 都會約人, so all treatment 都係包埋15mins 俾我地著衫.....等等...

boey,
係屯門新屯門中心商場二樓 大家樂隔離

Love_u suddendly...
經你地講一講, 我真係覺得佢地好哀 ah..(月)唸(月)嬲

好彩, 冇join couse ah

:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

男爵府

blacklist them la...
wallacemama

伯爵府

我都係住新屯中呀,個間好hard sell的
星期五是無飯主婦日

複式洋房

adacheung1972,

o甘你係唔係佢既客ah...
我直情 覺得佢地差到不得了, 因為我今日打去我朋友到問通淋巴既野, 人地都唔係o甘....

伯爵府

我以前有在佢度join做facial, 依家我自己幫人做facial啦
星期五是無飯主婦日

男爵府

如果用機做既,就係30min 叫做一part....如果做60 min就要俾兩次錢.....

:-|

首頁

尾頁

跳至