跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 1103 2歲生日大派對

cherrychung & all,

我覺得德藝會好 , 主要是有一個遊戲室比D小朋友玩, 佢地會開心好多, 如果係酒店我諗唔會有遊戲室比佢地玩。比多幾十蚊有獎品抽, 好呀 我冇問題。

另外紀念品, 我都贊成毛巾仔或水杯, 兩樣都好實用又有得紀念。

多謝cherrychung幫我地搵場地攪生日會, 如需要搵幫手, 你call 我, vvbaby有我電話。
Welcome to Yannes's photo website ~鎧林開心生活照~

別墅

sandylam 寫道:
餐單選擇
vvbaby---------B
cherrychung----B
貝貝-------------A
cherrylung-------A (中C有強權,理得你,Hahahaaaa..... )
poonhui ---------A
szeszebetty------B
mandymfl------B
CKBBQ---------A
kittyhkbb ------ 無所謂 (最好有魚翅)
zing ------ 無所謂 (最好唔洗錢)
limma ------ 無所謂 (最好有燕窩)
ivybibi ------ 無所謂 (wakakaka)
littlepigpig ---------A
野兔 ---------無所謂
sandylam---------A
CSo--------------冇所謂
[/quote]
Welcome to Yannes's photo website ~鎧林開心生活照~

別墅

cherrychung,

入落邊間銀行呀???

首頁

尾頁

跳至