跳至

首頁

尾頁

伯爵府

邊位媽媽會係浸會生 BB

想問下邊位媽媽會係浸會生 BB

我朋友 arm arm 4月30日係浸會開刀生 BB.
醫生收費 HK$10,000 [BB 無照燈]
TOTAL 出院係 $35,000 找小小.
佢係 join Package.

我差唔多會去浸會醫院了解一下 & 參觀佢地 D 產房.

邊位都係林住係浸會生 BB嫁, 有無興趣一齊去.

mandy

大宅

Re: 邊位媽媽會係浸會生 BB

我會在浸會生,到時會不會在隔離床,如果住大房好似平d,
我下星期5上產前講座,我八下先。如果你想去參觀,我陪你,到時約。

複式洋房

Hi, Shuimao,

我都會在浸會生, 亦報o左下星期5上產前講座, 如果你見到1pair 人個老公好多白頭髮(家族遺傳 )果個就係我啦!希望到時我d感冒好番哂, 如果唔係你見到我會戴住口罩

shuimao 寫道:
我會在浸會生,到時會不會在隔離床,如果住大房好似平d,
我下星期5上產前講座,我八下先。如果你想去參觀,我陪你,到時約。

大宅

BB2005BB
咁到時同你sayhello。

侯爵府

我都諗住去浸會生, 不過我係十月份媽媽, 可以join你地嗎?
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

大宅

catymw
好呀,無問題,你想一齊聽講座還是一齊参觀產房? ?-( [quote]

侯爵府

我想参觀產房, 幾時呀? JOIN 埋我呀?
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

大宅

BB2005BB
唔知边個是你,太多人啦。 ?-(

複式洋房

我都估唔到原來咁多人.....你星期幾運動班呀? 我星期二呀(2/8), 到時小一半人, 可能我地會見到面啦 到時我預告比你知我著咩衫ah... :mrgreen:
shuimao 寫道:
BB2005BB
唔知边個是你,太多人啦。 ?-(

大宅

BB2005BB
我星期5上運動班。

catymw
你有冇報course?我地還未約參加產房,决定話你知。

侯爵府

冇呀,因為我就唔到時間呀, 你地參觀產房記得約我,THANKS

首頁

尾頁

跳至