烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

八吋長的壽司你地食過味?

如題

大宅

Re: 八吋長的壽司你地食過味?

九吋長鰻魚壽司~

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一隻手板長鰻魚壽司

大宅

山林道, 有分店, 叫"大盛", 好好味!!

洋房

山林道, 即係邊道呀???

男爵府

尚軒媽咪 寫道:
山林道, 即係邊道呀???

尖沙咀

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

佢地 新蒲崗有店架,好抵食,又好多人食,要book 位,唔係就要排隊啦!!!

星期一先食過.

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

christytsui 寫道:
佢地 新蒲崗有店架,好抵食,又好多人食,要book 位,唔係就要排隊啦!!!

星期一先食過.

係邊架?有冇訂座電話?咩價錢到?唔該!

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

San po kong : 2320 3777
Tsim Sha Tsui:2302 1888

我食左
1)芒果蟹子沙律 $28 (不過無第一,二次咁好食)
2)刺身(松) $108 (好似), 希 5 -6 種, ok, 新鮮
3)油金手卷 $32 (好似) , 我個fd 食
4)雞扒拉麵,雞扒分開上,雞扒好好味, 唔記得$$$ , 我諗ar. 40-50 啦
5) ** 比我終於想起, 花之戀,唔記得$$$

埋單 $235.

大宅

蟹子沙律 $22.-
海鮮火鍋 $48.-
刺身 (只是魚) around $70-$110
三文魚壽司 $15 (2件) 8吋長
有discount卡有10% off ,
remeber, don't forget to take the card (she'll
give you after paid bill)

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

你埋單時,佢會比你架啦!!
kitty2002 寫道:
蟹子沙律 $22.-
海鮮火鍋 $48.-
刺身 (只是魚) around $70-$110
三文魚壽司 $15 (2件) 8吋長
有discount卡有10% off ,
remeber, don't forget to take the card (she'll
give you after paid bill)

首頁

尾頁

跳至