自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係好感謝主,岩岩知道份報告返左黎,細妹既骨髓岩我用,而家只係等瑪麗班醫生開會決定幫唔幫我換。屯門醫院既醫生就話9成會幫我換,如果換既就要去瑪麗開會,再排床位。
感激遇上你~

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好感動

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

嘩! 一個好好既消息
祝你繼續順利, 早日康復
原帖由 kiko_mami 於 11-1-7 10:28 AM 發表
真係好感謝主,岩岩知道份報告返左黎,細妹既骨髓岩我用,而家只係等瑪麗班醫生開會決定幫唔幫我換。屯門醫院既醫生就話9成會幫我換,如果換既就要去瑪麗開會,再排床位。 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

願主繼續保守你, 祝福你.

希望你一切順利.

珍珠宮

新一年開始, 就有好的消息, 祝福妳和妹妹, 加油.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好消息繼續黎

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

祝一切順利
原帖由 kiko_mami 於 11-1-7 10:28 發表
真係好感謝主,岩岩知道份報告返左黎,細妹既骨髓岩我用,而家只係等瑪麗班醫生開會決定幫唔幫我換。屯門醫院既醫生就話9成會幫我換,如果換既就要去瑪麗開會,再排床位。 ...
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

大宅

好媽媽勳章

複式洋房

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

congratulation, +oil

侯爵府

真係值得感恩.

伯爵府

畀面勳章

WOW! 真替你高興!加油!
原帖由 kiko_mami 於 11-1-7 10:28 發表

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章

A very good news indeed for such a cold morning!!! Add oil!!!

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

恭喜你呀.真係新既一年好既開始呀
祝福你早日康復.一切順利
當遇到困難的時候

成功就在你的前面

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

恭喜!希望在明天!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係一個好好的消息, 希望您早日康復

男爵府