自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想請問有牛皮癬痛風濕關節炎,陳卓明得唔得??
或者有無好介紹?
謝謝!!

別墅

家人被受牛皮癬痛風關節炎困擾,請問可以幫幫忙嗎?
謝謝!

別墅

沒有人看過這中醫嗎?
或有沒有醫治"牛皮癬風濕關節炎"的好介紹??
謝謝!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

有呀 , 騙子黎架 , 吾好去

別墅

原帖由 ganbare 於 11-1-10 18:14 發表
有呀 , 騙子黎架 , 吾好去

謝謝你的回覆.
可否講多少少詳情?
唔該晒你!

男爵府

我識有個老人家隻手無力走去睇, 佢話只要肯比十萬八萬一定攪得掂喎, 個老人家即係走人。

原帖由 bb1 於 11-1-9 21:01 發表
想請問有牛皮癬痛風濕關節炎,陳卓明得唔得??
或者有無好介紹?
謝謝!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我阿媽幾年前人坐骨神經痛 , 去睇西醫得d止痛藥 , 個時見到陳xx賣廣告 , 於是我同佢去陳xx油麻地舖頭求診 , 去到有d大陸口音姐姐叫我媽坐底 , 攞d藥酒同我媽按摩 , 一路按一路同我阿媽洗腦 , 話陳xx d 藥油點好點勁 , 按左大約 15 mins 就叫我媽去間房仔度 , 佢猛叫我係出面等候 , 我緊係跟住阿媽啦 , 原來佢 sell 我阿媽買d 藥油番屋企按 , 個大陸姐姐叫我媽買一個療程 $ 18xxx (成萬幾蚊)
, 我同阿媽當然say no 啦 , 於是想就 ...
呢個時後 , 大陸姐姐又叫我媽買少d療程 ,
$9000 , 於是拉拉扯扯之下 , 我媽都買左 $3000 嘗試下 , 但用晒d 藥油都無咩見效...... !!! 由頭到尾未見過 陳xx!
後來,有一次同朋友傾開佢又係咁 , 佢重慘買左成皮野 !!!
不過後來我媽睇中醫針灸好番了 !!!!!

伯爵府

絕對係黑店!介紹佢自己個幾 鐘!睇症唔洗5分鐘!然後比d雪硬左既中藥比你番去坐番黎飲!找數$9500,慌不擇路之際!就範比錢!效果當然係零啦!

男爵府

下 ~ 好無良呀, 病人錢都呃.

珊瑚宮

環保接龍勳章

我媽咪話佢係騙子, 詳情真係唔知, 但我信我阿媽囉.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 carbon 於 11-1-10 20:31 發表
絕對係黑店!介紹佢自己個幾 鐘!睇症唔洗5分鐘!然後比d雪硬左既中藥比你番去坐番黎飲!找數$9500,慌不擇路之際!就範比錢!效果當然係零啦! ...

我就話去提款,然後走人!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

大家幾時有見過有料既e生會賣廣告?
---生命無價,請支持領養---

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

我媽咪都睇過類風濕, 係完全醫唔好果隻, 一d 減輕病情的作用都無, d 藥又貴 !!!

男爵府

原來只要肯俾錢賣廣告就有人上檔

禁止訪問

別墅

原帖由 ganbare 於 11-1-10 18:43 發表
我阿媽幾年前人坐骨神經痛 , 去睇西醫得d止痛藥 , 個時見到陳xx賣廣告 , 於是我同佢去陳xx油麻地舖頭求診 , 去到有d大陸口音姐姐叫我媽坐底 , 攞d藥酒同我媽按摩 , 一路按一路同我阿媽洗腦 , 話陳xx d 藥油點好點勁 ...

伯母在哪裡醫好的呢?
可否給我資料參考??
謝謝!

別墅

原帖由 carbon 於 11-1-10 20:31 發表
絕對係黑店!介紹佢自己個幾 鐘!睇症唔洗5分鐘!然後比d雪硬左既中藥比你番去坐番黎飲!找數$9500,慌不擇路之際!就範比錢!效果當然係零啦! ...

原帖由 chloepapa 於 11-1-10 22:46 發表
我媽咪都睇過類風濕, 係完全醫唔好果隻, 一d 減輕病情的作用都無, d 藥又貴 !!!

咁你哋有無再去搵過第二d中醫係work架??

別墅

原帖由 EVA222 於 11-1-11 10:11 發表

係呀,一個介紹一個,都應接不暇,洗鬼賣全版廣告.

咁有係...但身邊真係無乜邊個朋友睇開中醫....

伯爵府

我家姐腰骨痛去睇, 因為就係樓下, 就甘俾D藥貼佢佢, 用支燈照下就得. 洗左萬幾蚊都係甘痛.

去親都係同你風花雪月, 無問過你咩病情, 成日同人講梅艷芳有子宮癌係性交太多喎! 無口德!
仲成日見人去醫館講數, 都唔多正路.

別墅

原帖由 hui_bb 於 11-1-11 12:23 發表
我家姐腰骨痛去睇, 因為就係樓下, 就甘俾D藥貼佢佢, 用支燈照下就得. 洗左萬幾蚊都係甘痛.

去親都係同你風花雪月, 無問過你咩病情, 成日同人講梅艷芳有子宮癌係性交太多喎! 無口德!
仲成日見人去醫館講數, 都唔多 ...

咁你家姐依家點?有無搵第二個醫師醫返好咗??

首頁

尾頁

跳至