自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我在佢地個食評見到大角咀最top的是那間‘車XX’,有200多個好評,只有40幾個bad reviews,專登走去試,點知難食到離譜,間嘢一陣味唔計,我個仔碗麵仲附送頭髮,我同個仔都寫了個唔好的食評,但佢地唔肯登,又話我要付法律責任,我當時冇影相,所以冇證據,不過我終於明白點解個間嘢有咁多好評,原來讚就得,彈就唔得!
wbmom

大宅

原帖由 wbmom 於 11-1-10 21:22 發表
我在佢地個食評見到大角咀最top的是那間‘車XX’,有200多個好評,只有40幾個bad reviews,專登走去試,點知難食到離譜,間嘢一陣味唔計,我個仔碗麵仲附送頭髮,我同個仔都寫了個唔好的食評,但佢地唔肯登,又話我要付法律責任,我當時 ...

咁仲成世界????????
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都寫過劣評, 又係唔肯登. 好早已經知openrxce信唔過, 上佢網只係睇吓有咩食咋, 但唔會信佢評語囉. 可能只比大6 人上去睇, HK人, 唔呃得好耐架咋, 唔好當人傻.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我以前做酒店, 試過啲同事為了寫好啲自己間Cafe, 居然寫好食評吸引顧客架!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 kc_01k 於 11-1-10 21:28 發表
我都寫過劣評, 又係唔肯登. 好早已經知openrxce信唔過, 上佢網只係睇吓有咩食咋, 但唔會信佢評語囉. 可能只比大6 人上去睇, HK人, 唔呃得好耐架咋, 唔好當人傻. ...

我都係啦...寫bad comment,都無登...

伯爵府

熱血勳章

呢個網信唔過一早都知, 以前都唔係咁, 可能啲食肆俾錢落廣告.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

食評??大多都是比 $$$,有廣告就必寫好!!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係咪肥仔食神去嗰間呀??
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

果個野 用黎搵地址就有用………
從來唔睇果d垃圾評
最憎人一路食飯一路狂影相…

大宅

原帖由 kc_01k 於 11-1-10 21:28 發表
我都寫過劣評, 又係唔肯登. 好早已經知openrxce信唔過, 上佢網只係睇吓有咩食咋, 但唔會信佢評語囉. 可能只比大6 人上去睇, HK人, 唔呃得好耐架咋, 唔好當人傻. ...

我有十篇左右o既劣評俾人BAN左之後,已經對佢無乜信心。但係查食肆資料係幾好用。

劣評可以睇下o既,有啲心理準備。

PS:以前大角咀返過工,好食o既食肆其實得幾間,有啲仲勁貴添。

珍珠宮

陪月勳章

我食過屯門有間野污穢到我痾嘔3日... 之後上去寫左劣評都唔肯登.... 所以真係信唔過lor

男爵府

話說早排看過一份報紙有個專欄, 內容係咁:
有間茶餐廳收到某網上飲食網站, "樓"佢比錢登廣告, 咁茶餐廳老闆見個生意都OK, 唔想晒錢登廣告, 咁拒絕左個網站, 後來果個零兩三個月生意突然轉差, 收到風, 佢D朋友話比佢知, 見某某網上食評 勁劣評佢間茶餐廳, 個老闆終於知道點解生意差左...

男爵府

我之前睇間超多好評既某酒店法國餐廳,特登帶亞媽亞爸去食,連佢地好少出去食西餐既都話唔掂,從此我唔再信呢個網!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

信唔過好耐啦....我用佢黎搵電話訂位ga jar~

大宅

好媽媽勳章

其實唔止呢個網, 公仔箱有啲介紹去邊度食野節目都係收左jetso ga la! 係喇喎, 啲"乜神" "物主持"會咁好屎幫你免費賣廣告咩?! 呢個世界, 就係咁現實!!

大宅

不嬲都好流架La,

男爵府

me too
原帖由 Sindy 於 11-1-10 22:02 發表

我都係啦...寫bad comment,都無登...

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

c雙受受
原來e度咁多人寫過劣評!
我都寫過. 好嘅就被登....
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Crabtree 於 11-1-10 21:33 發表
我以前做酒店, 試過啲同事為了寫好啲自己間Cafe, 居然寫好食評吸引顧客架!!!

有 d 新開食肆蠢到揾幾個 friend 去食飯, 影埋相.
再去開 X 寫好評. 衰在 4, 5 個人都係首次
上去開 A/C. 一版內 4, 5 個新 member讚到
間野天上有, 地下冇咁. 以為人地傻架咩.

首頁

尾頁

跳至