嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

re-on 18/7 大減價, 訂一箱森永大仔几錢呀?

我 del 咗個 mail, 唔記得價錢.

禁止訪問

Re: re-on 18/7 大減價, 訂一箱森永大仔几錢呀?

別墅

Re: re-on 18/7 大減價, 訂一箱森永大仔几錢呀?

吓!我今日先上去掃完大批babyfood呀 :-( :-(

珍珠宮

想問re-on喺邊度黎架? 咩可以上去買野架? 唔係淨係喺網上買架咩? 知既媽咪唔該話我知吖!

別墅

You can go to Chai Wan but not near the MTR

大宅

我今朝一早就已經訂o左一箱比阿囡啦 ......大割引$145/can, 加入50仲買一包米奇學習fu tim呀!! 仲有兩罐就食晒屋企d存貨lu.....

公爵府

好媽媽勳章

我想問下係唔係佢打黎先同佢講加$50換學習褲呀??

我搵極都搵唔到加$50, 就冇理, 唸住佢打黎先同佢講會唔會好遲呢??

大宅

我都唔知喎, 不過我已經加o左包學習褲, 我諗住佢打黎再同佢confirm囉

別墅

cway:
佢上面勁多bb野食買,出面無咁多款咁平架,我之前係西田買日本雪印果汁粉,一盒要成32.5,係上面買20盒
cway 寫道:
想問re-on喺邊度黎架? 咩可以上去買野架? 唔係淨係喺網上買架咩? 知既媽咪唔該話我知吖!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好想知佢哋嫁地址。

洋房

我都想知RE-ON的WEB SITE同地址,另外我同仔仔轉奶粉,佢食開A+,而家轉一歲奶粉,但想知森永細仔同大仔奶粉的分別,請指教.

大宅

我都想知道個電話同ADDRESS。
[email protected]

別墅

Re-on
=====

Website: http://www.re-on.com.hk
Address: 香港柴灣豐業街4號志同昌工業大廈13樓F1室
Tel: 3580 0525

不過有BK MOM話o個度唔係好大, 住得遠o既話唔值得特登去, 所以我無去過....

大宅

各位媽咪我啱啱揾到佢哋嫁地址同電話,
但我打電話去問森永細仔價錢係$230,
現在無特價,但個職員話8月再有特價,
但要等日本通知。
佢哋公司系柴灣豐業街4號志同昌工業大厦
13樓F1室
電話:35800525
除咗里到有平森永外,還有無其他地方有得買
平森永亞?

複式洋房

東瀛遊有日本奶粉做特價

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=373341&forum=10&10

大宅

各位媽咪,我今朝在森永香港代理,
山川貿易訂咗一箱森永細仔,
$1472 (8罐)但無你哋講咁平,
但好過食正價,我計過每罐平成$46,
如果其他媽咪有更平的,麻煩通知聲。

大宅

好媽媽勳章

Ginny66lee Hi,
請問山川貿易那裡什麼訂?大仔幾多錢呢?會否送貨呢?
多謝

大宅

YuHangMum山川係森永產品代理商,
佢張發票個名叫滋味零食,
我相信佢哋唔只靜系代理森永,
可能有其他日本產品,
你可打電話去佢哋公司問吓,(24873453)
葵涌葵豐街1-15號盈業大厦B座1542-48
因為我都係用電話訂貨後,
佢哋送貨到才收錢。
訂奶粉一箱八折

禁止訪問

大宅

ginny66lee 寫道:
YuHangMum山川係森永產品代理商,
佢張發票個名叫滋味零食,
我相信佢哋唔只靜系代理森永,
可能有其他日本產品,
你可打電話去佢哋公司問吓,(24873453)
葵涌葵豐街1-15號盈業大厦B座1542-48
因為我都係用電話訂貨後,
佢哋送貨到才收錢。
訂奶粉一箱八折

通常訂完幾耐會送貨?

首頁

尾頁

跳至