使用意見

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大頭照

又換唔到大頭照啊?

::Errors occured::
==>fileTooBigException
==>mimeException

愛 我 就 別 傷 害 我

禁止訪問

Re: 大頭照

大宅

畀面勳章

我都唔得呀..我都試左用JPG再LOAD都唔得..

UPLOAD上去果陣就話

大宅

我都係upload唔到!
試過晒所有方法了!

jpg & gif 都試過!
得14kb...

試左成日了! why仲係唔得!?!?!?!?!?!

*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

大宅

我都唔得 >_<

明明張相 size 148x111 (16.8kb)

仲攪到我原本張相都無埋 :-(

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

大宅

搞咩呀∼∼∼∼∼
我都唔得∼∼∼

大宅

Me too. 早知唔換啦 :evil: :cry:

大宅

究竟攪咩呀!?
點解無人理!?
*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

大宅

Me too!

大宅

得左lu~~~ 唔該哂 alone!

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

洋房

我都仲係唔得,好多日啦! 點算呀????

洋房

點解得???指教下...... :lol: :lol: :lol:
thank you

民房

Testing Only

首頁

尾頁

跳至