自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日好唔開心

今日去屯門元綠吃壽師,我咖小朋友話想坐吧台,
所以等位果時就話要吧台,問個女仔要等几耐,佢話好快。
之後走佐張唔係吧台,佢問我要唔要?
我問佢吧台重要等几耐,佢又話好快。
于是我俾佐後面。等佐15分鐘,又走張唔係吧台。
佢又話吧台好快有,我就唸住應該好快,又俾佐後面。
点知等佐30分鐘先有台,重要唔係吧台。
之後佢就話吧台唔知几時有。
果時我已經好 想走 ,不過唔想小朋友唔開心,都入佐去。
点知我地一座低,就有吧台。
于是就同個男侍應講:想轉去吧台。
跟住佢話唔得,o打邊張台就邊張台。
我話我地都冇o打呢的台,我地等位果時已經話要吧台。
你地的同士開始話好快,等佐45分鐘,又話唔知几時,我先入來。
跟著個女仔入來同佢講,佢都話唔得,仲話如果咁對出邊等位的人唔係咁好。
連我奶奶都火,即刻話走。
我地已經出門口,点知我奶奶走去收銀度搵個經理投訴。
個男仔聽到即刻走過來話佢就係經理。
真係火,
跟著我問佢要其它分店電話,佢話宜家帮我轉台。
我話你轉俾我都唔要,食唔落,你俾個投訴電話我。
之後佢寫佐個電話俾我,(其實我地都係唸住算)
返屋企睇吓,原來只係個手提号碼,真係

大宅

Re: 今日好唔開心

元綠壽司顧客服務部
地址:香港灣仔軒尼詩道288號英皇集團中心23樓
電話:2710 6868
傳真:2388 0381

大宅

好明顯佢唔係經理
佢地係唔係唔識劉德華
今時今日咁既服務太度係唔夠架..
要點... 認該...
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

大宅

ling426:
我頭先都係幫襯呢間,差不多叫咩就冇咩,之後又趕住想收工,想叫我地埋單,我話都未齊,佢先去追,睇佢地個樣好似唔想整咁,見佢講左一輪(同d整壽司),結果整返俾我地,我同我老公講,如果佢唔整,我反枱架!

以前幫襯開都唔係咁.有冇人食過新果間目黑,得唔得,價錢如何?

一家五口加多隻狗
]

大宅

TKO 目黑, 味道一般(點都好過元祿 !)招呼幾好,不過成日都排長龍,可能因為果頭得佢一間.

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

複式洋房

佢地好似唔休做咁....不知所謂.....
bobo :-D :-D

複式洋房

等待驗證會員

咁既service太差,係人都火滾啦!
"以客為本",何況妳而家唔係無理取鬧,道理在妳手.
支持妳,一定要complain佢(有冇抄低佢個名)?
bk閒人

珊瑚宮

好媽媽勳章

有時我都會去上水間分店食嘢,佢哋d態度一樣咁差,成日叫佢哋都扮睇你唔到,見到你嗰陣又話轉頭先,等等啦之類嘅說話

大宅

唔好唔好心啦.... 又唔係得佢一間有得食.... 不過, 我覺得你應該投訴呢個男仔, 因為你係消費者, 佢咁既態度係唔應該, 電視宣傳片都有播啦.... 以禮待客, 最重要, 今次件事唔係你唔 arm 嘛...

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

又真係幾 ,
唔好唔開心~幫你

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

[quote]
魚生 寫道: