跳至
[澳門] 激死我了

首頁

尾頁

洋房

激死我了

激死我啦,阿B依家吾飲奶,每次飲果陣都東張西望,飲成個鐘頭仲飲剩D,我每次都好想打區一餐以泄心頭之火

侯爵府

Re: 激死我了

wingmei
你阿b幾大... 會唔會係嫌奶期呀?? 又會唔會周圍好多野吸引住bb令佢飲得唔專心呢?

洋房

區得仲未夠四個月呢?有鬼野莫,區對住個天花板都會講一餐架,有時你興到想打區個陣區就對住你笑仲不停甘樣講,甘就唯有忍住喂埋。 :cry:

侯爵府

wingmei
唔一定要有野摸架, 有野睇都得~~ 有時有聲音都會影響到佢, 你試下搵一個好靜, 又冇野睇o既地方黎餵, 睇下好唔好d~~

洋房

區自從識吮手指之後就肚餓都吾叫。一餓就放只手落個口度吮,比奶區飲果陣個口系有不停甘啜呀,但系吾系啜奶哩。總之一來喂奶我就想打區羅

侯爵府

咁又會唔會係佢大啦, 奶嘴個hole太細, 飲得佢好辛苦, or d奶流得好慢, 令佢冇心機飲呢?

唔好意思呀, 我冇見過你bb, 又唔係知得好清楚, 所以我都係盡量比多d可能性你, 希望有一個會幫到你~~

希望你唔會嫌我煩啦~

伯爵府

可能現在天氣很悶熱,令到小b都細食在都唔定呀~

別墅

我b都唔多食奶....連糊仔都唔食.......有時食2安就同我收工
激死我

侯爵府

咁佢可能真係嫌奶期啦~~ ?-(

洋房

stephenietam
多謝你比d意見ah.區依家個奶嘴hole是big size啦。如果區系肯飲吾使五份鐘就搞定5 oz了,我諗未到嫌奶期嚇,我除佐水我都沒比過 其它野區食。(吾通仲意飲水幫我嵌返D錢

洋房

盈盈ma
盈盈幾個月大你開始比區食糊仔架。

侯爵府

wingmei
我囡囡好細個食糊仔啦, 因為個時佢除左我d奶奶, 咩都唔飲, 我又要番工, 我番左工, 佢就成日唔食奶, 所以佢唔到4個月我就比糊仔佢啦....

別墅

wingmei 寫道:
盈盈ma
盈盈幾個月大你開始比區食糊仔架。

盈盈佢4個月開始食糊仔~~開頭唔鍾意...1~2日之後就搶住食....而家....唉=.="....
今日買左包新既口味...希望佢食多d啦~~

侯爵府

我個時都試過好多隻糊仔, 囡囡都只係鐘意食雀x奶米糊~~

別墅

stephenietam 寫道:
我個時都試過好多隻糊仔, 囡囡都只係鐘意食雀x奶米糊~~

呢排雀巢d野成日比人話希問題搞到我都唔敢比呀b食....
又少一個選擇

侯爵府

盈盈ma
咩唔係只係大陸個d炸咩????

別墅

stephenietam 寫道:
盈盈ma
咩唔係只係大陸個d炸咩????

我唔知呀.....為左安全so唔敢買....同埋佢好似話會用機因改造既材料架~

首頁

尾頁

跳至