親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 請問澳門兩日一夜行程 ?

Dear Babyjerry,

我也想要一份"澳門地道食店資料" 可否email ([email protected]) 給我?
Thanks!

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

我也想要一份"澳門地道食店資料" 可否email \
[email protected]

民房

我也想要一份"澳門地道食店資料" 可否PMl 給我?
Thanks!

candyandy

大宅

我也想要一份"澳門地道食店資料" 可否給我?
[email protected]
Thanks!

複式洋房

[quote]
Vaseline 寫道:
以下這個 list 是去年一位澳門朋友給我的,
我試過其中 十數間, 真係無介紹錯.
希望大家合用

大堂炸雞 雞扒包 (噴水池郵政總局側斜路上面)
新竹苑美食 新派中式點心 (火船頭街,近新馬路國際酒店轉彎的天橋腳)
**鮑魚餃,超級大粒蝦餃皇**
成群 魚湯粉 (三盞燈)
園林 生牛米 (三盞燈附近)
發達 牛肉"蒙" (荷蘭園 美的路主教街)
禮記 紅荳雪條 (荷蘭園) **重有自製香芋雪糕**
沾記 蝦餅, 淹生蝦 (荷蘭園二馬路)
風行 煙三文魚炒飯 (大堂斜路, 葡文書局側)
連勝風行 同埋(乙水)百里風行**
新富景 吉烈豬扒包 (幸運閣斜對面) **12蚊,豬扒大大塊,仲有熱飲
武二 牛丸蠔仔刁 (皇朝大台北再出少少
中秋月 窩牛飯 (新馬路)
威記 葡式海鮮飯,雞包“讓”飯
(水坑尾 美麗街 or 新口岸葡國餐對面)
咖喱屋 蝸牛湯 (西灣)
北京餃子 全煎九菜餃 (新馬路金碧麻雀館對正)
麥師傅 杏仁合桃糊 (福隆新街西南飯店格離)
合記 生魚片, 魚皮 (永樂戲院上返一個街口)
保記 咖喱牛腩 (新馬路大街---大豐銀行對面左邊條街)
誠昌轉o左手啦,原先個間搬o左去橋頭,峰景餐廳呀**
金城 雞米 (雅廉訪幸運閣斜斜斜對面)
順記 海鮮煲 (近黑沙環偉記後面)
南粵 椒鹽雞中翼 (南粵批發巿場)
盛記 炸腸 (幸運閣對面)
杜榮記 炸腸, 白粥, (關前街口) 油炸鬼, 尤魚, 雞翼
三元粥品 肉丸粥 (清平直街附近) **勁掂,肉丸超爽

駝背伯伯 蛋茶, 燉蛋 (渡船街)
**阿伯o既蛋茶要夜晚11點後先有,另外係即做o既炖蛋,12點先有,不過佢11點開檔即剖去訂都未必有,要睇你係唔係排頭位ga**

莎杜娜 木糠布甸 (觀音堂)
**另外有間都係食木糠布甸,係板樟堂聖安娜隔離斜路o既小甜橙,呢兩間都係葡式甜品平價版o既首選**

東方魅力 buffet,在ground floor of 澳門觀光塔 tel is 96661

另外,澳門有條街叫營地大街,近噴水池附近,這裡的出口成衣(通常是剪牌)都可以一看,因爲澳門的出口成衣多,自然比較多筍0野

西環架哩屋的葡
開口常笑笑古今可笑之人 大肚能容容天下難容之人 開口常笑笑古今可笑之事 積極進取,遊戲人生!

複式洋房

Dear Babyjerry

我都想要一份澳門飲食好介紹,請pm給我,因我會在下星期去澳門.

謝謝!

複式洋房

Could you please send me a 澳門飲食好介紹, as I'm going on this saturday. Tks.

Tszwing Mo

大宅

Dear Babyjerrry,

Could you also please send me a 澳門飲食好介紹, Thanks in advance.

email : [email protected]

別墅

我都想要一份"澳門地道食店資料" 可否PMl 給我?

Thanks!
Ah B

大宅

我呢個星期去, 可否pm一份給我! thanks!!

民房

Dear babyjerry

我都想要一份"澳門地道食店資料" 可否email ([email protected]) 給我 Many Thanks!

大宅

我都想要一份"澳門地道食店資料" 可否email [email protected] 給我
Many Thanks!
:-D

大宅

我都想要一份"澳門地道食店資料" 可否email 分[email protected] 給我

Thanks!
:idea:

男爵府

[size=xx-large]Dear All,

I just want to say it again that all those emails were a year ago and I didn't keep the reocrd anymore, please don't pm me, sorry.

首頁

尾頁

跳至