自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我都係唔使cut form都續左$34,原因是我三年來(續左兩次)都係這個價錢吧了! 如果一向都唔係$34的話,大部份都要出動到要取CUT FORM呢!
囡囡媽

男爵府

畀面勳章

回覆 rowena0219 的帖子

其實我爸媽家對上一個約都係$44/月+$180惠康禮券. (除開即$34/月)

今次我打上1000, 同staff A講想續約, 佢offer$43.X/月, (無coupon), 咁我話"即係貴過宜家??? 咁即係又要我send cut form遮!"

之後佢幫我搭去第二個部門, 我話"我想要同上一個約一樣嘅$+coupon." 佢話"宜家無lee 個優惠啦." 咁我答佢"係唔係又要send cut form 呀? 次次都係咁, 好煩呀!" 之後佢幫check咗一陣, 就話"你係特選客戶, 舊年都做到俾你, 咁我幫你問下先. 無耐佢就話OK, 可以照舊約條件續18個月."

伯爵府

回覆 cox 的帖子

其實是$110/一個月,不過在第四和第七個月回番$198,加送惠康COUPON$400,
所以平均番就是$44/MONTH。

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

啱啱續咗18個月,平均$44一個月,因為太'文',無buffer去bargain, 下次要早兩個月填cut form先得!

首頁

尾頁

跳至