跳至

首頁

尾頁

子爵府

最近家兄一家0既移民申請排期到左,我已經替家兄交了 $80 畀簽證中心唔知為乜0既手續費。
跟住,我要搞生活擔保書啦。
現在 簽證中心 又寄信來話要交 $220/person 0既 唔知為乜0既手續費。
系咪真0架?
你地有冇聽過啊?

男爵府

原帖由 ndw 於 11-2-19 12:46 發表
最近家兄一家0既移民申請排期到左,我已經替家兄交了 $80 畀簽證中心唔知為乜0既手續費。
現在 簽證中心 又寄信來話要交 $220/person 0既 唔知為乜0既手續費。
系咪真0架?
你地有冇聽過啊? ...

請問你家兄是幾時入表架?

子爵府

原帖由 mandy_lee 於 11-2-21 10:01 發表

請問你家兄是幾時入表架?

好似記得系2001

男爵府

it is USD$404 per head, not $220, that is 10 years ago.. not now.

even infant .. have to pay USD$404 per each person.
like 2 old elderly, 2 parents, 3 children (18, 10 and a new born), then that is 7 persons.. and you have to pay USD$404X7 which is USD $2828
原帖由 ndw 於 11-2-18 11:46 PM 發表
系咪真0架?
你地有冇聽過啊? ...

子爵府

Nillie_mami, thank you.

yeah, my mistake, the letter states $404 / person !

首頁

尾頁

跳至