跳至

首頁

尾頁

大宅

我女女17/2 出世, 唔知有無同年同月同日既朋友仔呢? 大家交個朋友好嗎?

bb name sex hospital weight of birth
澄澄 女 pmh 3.21 kg

大宅

我女女都係在17/2出世架, 好高興認識你呀!

別墅

有呀

仔 法國醫院 3.25KG

大宅

我女女17/2 出世, 唔知有無同年同月同日既朋友仔呢? 大家交個朋友好嗎?

bb name sex hospital weight of birth
未改定 f pmh 3.13kg
我地個b同一間醫院出世,果日你住幾號床呀...

複式洋房

bb

name sex hospital weight of birth
聰聰 仔 法國 3.23kg
我果日係擇日的, 好日來的

別墅

有呀
係仔仔 tmh 2.81kg

複式洋房

我都係pmh生的
女孩子,3.75kg

別墅

報到, 我女女都是17/2 出世

QMH / 2.97KGS

大宅

你好呀! 同一間醫院出世, 真係咁啱 我好似你27號床, 近窗邊第一張床! 你呢??

原帖由 karilau 於 11-3-7 13:24 發表

未改定 f ...

大宅

係!! 好日咪正囉, 有無分時間架, 你咩時間開刀架??
原帖由 princessprinces 於 11-3-7 14:14 發表
bb

name sex hospital weight of birth
聰聰 仔 法國 ...

大宅

嘩, 你女女都唔輕喎, 你瞓邊張床架? 好開心又多一位同醫院出世既朋友仔
不過, 咁啱3個響PMH出世既都係女仔...
原帖由 782620 於 11-3-8 17:09 發表
我都係pmh生的
女孩子,3.75kg

大宅

原帖由 kb7724 於 11-3-14 22:35 發表
你好呀! 同一間醫院出世, 真係咁啱 我好似你27號床, 近窗邊第一張床! 你呢??

我原本係4a,到左夜晚佢先肯同我掉床就去左個房仔到中間ge21號床...之前張床勁唔方便又冇布遮又係路邊我開頭仲要餵人奶,又唔落得地去洗手間~唉~真係都幾可憐=.=

大宅

咁慘.....依21好近我喎, 可能我地見過都唔頂!
可唔可以分享下你bb依家食幾多奶?
原帖由 karilau 於 11-3-15 00:31 發表

我原本係4a,到左夜晚佢先肯同我掉床就去左個房仔到中間ge21號床...之前張床勁唔方便又冇布遮又係路邊我開頭仲要餵人奶,又唔落得地去洗手間~唉~真係都幾可憐=.= ...

複式洋房

好日時間係上午8-10時, 不過要再看埋父母的八字噃
其實2月唔係好多日係好日, 我知2月21最好, 不過時間唔就, 跟住2月17日

原帖由 kb7724 於 11-3-14 22:35 發表
係!! 好日咪正囉, 有無分時間架, 你咩時間開刀架??

大宅

原帖由 kb7724 於 11-3-15 11:48 發表
咁慘.....依21好近我喎, 可能我地見過都唔頂!
可唔可以分享下你bb依家食幾多奶?

係啦幾可憐呀=.=而家b女食緊4oz4個鐘一次日頭就要逼佢食ge,到左夜晚9點食完3oz到又唔肯食到左11點到又喊要食就差唔多12點再開4oz質佢食晒為止,都可以捱到5點或者6點先再食,不過都係一時時咋都唔知佢想點,總之佢小姐喊要食就大大聲喊好似餓左佢好耐咁有時3個鐘見佢喊到拆天都要開比佢食~冇計....

大宅

我個女上星期都係咁, 食完120ml (4oz) 又喊要食, 我就加至150ml, 點知佢幾日就開始餐餐嘔奶, 無論掃幾多次風都嘔, 所以我又喊番至120ml, 不過佢就開始3.5hr喊要食奶, 有時為咗拖時間, 我會比一次水佢飲, 其他時間我就抱下佢, 比奶咀佢拖, 有時都可以拖到4hr先食~
半夜先慘......同你女女一樣, 日頭就食食下一半就瞓著, 夜晚就生大食積咁, 11點食完, 1點又喊要食, 拖到2點半先比佢食, 5點又喊....呢幾日好d, 半夜只係食1餐就可以到天光!
本來都未坐完月, 唔可以出街, 呢幾日為咗去撲奶粉, 都係破戒了 你地破戒未?
原帖由 karilau 於 11-3-15 23:29 發表

係啦幾可憐呀=.=而家b女食緊4oz4個鐘一次日頭就要逼佢食ge,到左夜晚9點食完3oz到又唔肯食到左11點到又喊要食就差唔多12點再開4oz質佢食晒為止,都可以捱到5點或者6點先再食,不過都係一時時咋都唔知佢想點,總之佢小 ...

大宅

你地約咗期做產檢未?

首頁

尾頁

跳至