跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

成效可能冇咁快見到,不過肯做總好過唔做,畢竟呢d根深蒂固既惡習係需要時間去摌除。

原帖由 keroroee 於 11-3-26 12:07 發表
我估係佢退落來之前會攪間蚊型ICAC, 一來為面子, 二來知己知彼百戰百勝...將豆腐渣永遠埋葬!

男爵府

小道報導話日皇走左...有無人證實?

原帖由 牛精仔 於 11-3-18 15:47 發表
日皇都唔走, 邊個會走? 就算佢地真係肯走, 都要有人接濟, 以佢地民族自尊心黎講, 我唔相信佢地寧願做難民

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係喎,其實佢依家响邊度呢?
原帖由 keroroee 於 11-3-26 12:43 發表
小道報導話日皇走左...有無人證實?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

如果真係爆左, 成個日本冇幾多地方可以住人, 咁日皇會唔會走去第度做難民?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

其他討論區, 好多麻甩佬講起日本淨係諗到AV女優.....

原帖由 keroroee 於 11-3-18 17:16 發表
點解只收老弱婦孺? 招呼災民,總簡單過上太空..

伯爵府

原帖由 anita_yps 於 11-3-26 16:21 發表

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 anita_yps 於 11-3-26 16:21 發表

佢哋想收留女優?

首頁

尾頁

跳至