自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

岩岩經過紅磡廣場萬0, 見返緊貨, 同有好多人響門口排隊, 成班男人, 唔知講咩鄉下話, 拿住晒d現金coupon
入到萬0, 見個職員每次放一個人入去, 直接去收銀到俾錢, d奶粉連貨架都唔駛上, 就一箱箱拆俾佢地, 佢地買左就一袋袋放晒響門口, 再排.....
(我見到個俾緊錢既係買A+, 門口一堆堆個D唔知係咩牌子, 但全部都係奶粉)

翡翠宮

好媽媽勳章

係公司附近間萬 o, 幾日見一次啦 ~~~
見慣...
近一、兩次見有 拎住 似 coupon o既野囉.....

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

日日都見

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

子爵府

佢地掃奶粉之餘,我更驚有第2個問題~佢地拎返大6賣,會5會回收奶粉罐,之後變36奶粉~

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

真係好討厭!!

大宅

萬0 比藥房貴佢地都掃得咁豪, 上到去又炒作一筆, 無良。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

可否禁制佢地呀?:;pppp:

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

2024年龍年勳章

我真係好憎見到呢d場面, 有冇諗過我地本土BB呀, 唔係人人咁得閒去吼住佢幾時上架, 唔係人人咁得閒去排隊買奶粉架, 我地要搵食架!!!!!!!!!!!!!!
我~好~幸~福~呀~

男爵府

畀面勳章

上星期五我都行了第三間萬O先買到奶粉,我老公話我老定,鬼知佢連加X素雲尼味都搶咩,仲激氣係我付款是用萬O coupon,後面個對母女話我,以為我係大綠人,我買3罐姐,又唔三箱

首頁

尾頁

跳至