自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我聽d韓國人,台灣人講到佢地整容好似化妝咁,係必須既,
我見過有整容e生幫個女慢慢改,e家都仲改緊.....

原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-24 14:24 發表

簡直係複製人

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-24 14:29 發表 原帖由 hinwaimama 於 2011-3-24 14:25 發表
你地唔覺容xx已經係人版咩?? <- 佢有整咩?不過點都唔及baby咁跨張<---佢以前住我樓下...成個唔同晒..你睇佢個鼻同對眼
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!eR ... mhY/article?mid=214
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!eRRZcEiRAg4xCCGhyfTM_mhY/article?mid=217&fid=-1&action=next
佢都算係近代既手術啦,已經開始變形,成日去大修,個鼻你比多幾年angle啦,遲d皮膚無咁有彈性就會開始配形ga啦~ <- 其實佢已經殘咁好多好多,成日俾雜誌踢出來...

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

無圖..
原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-24 14:53 發表

兩姐弟

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

都係睇唔到bor...不如你比條link我丫thx~
原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-24 15:05 發表

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

呢度我又按到入去,但係又搵到佢細佬反而見到個同佢完全唔似既阿媽....
原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-24 15:32 發表

e...我睇到喎
http://www.tianya.cn/publicforum/content/funinfo/1/2472648.shtml

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

柏g係假,一睇就知啦,如果唔係假,佢d母愛咁爆棚點會唔餵人奶,曼玉都係唔同左啦,不過整容黎講,佢叫keep得好好~
sammi棚牙都係做牙套,反而牙套我又接受到,
起碼唔會連自己都認唔到係自己話係男人丫~
原帖由 w_y 於 11-3-24 15:57 發表
曼玉有執過架. 柏g 我估打假波.
我唔好話人, 少少地我都整過牙同繡眉. 如果我當年遲遲都嫁唔出, 都好可能會沉迷整容....我地呢d ugly betty 你地係唔會明架啦.

...

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

其實佢係磨細左d牙,再做返個套上去,好似假牙咁,咁咪全部都又白又大隻又整齊law~
原帖由 meow~meow 於 11-3-24 16:16 發表
咁係唔係食(咬)野感覺唔同架? 我成日修到條眉崩哂...好煩, 想懶d 揾人整個條眉就好啦.

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

無線有幾個3打7咪又係整容失敗,e家成日出黎嚇鬼law

原帖由 FullOfBlessing 於 11-3-24 16:18 發表
其實整容唔一定會靚過未整之前架,睇你好唔好彩,係要搏一舖,所以除非你個樣好伕下蕙E(而家個樣),否則唔好搏.
好似周汶漪,以前覺得佢好靚,而家個鼻高得滯. ...

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我以前都覺得劉心悠好索..真人又係嚇鬼,公仔人
原帖由 meow~meow 於 11-3-24 16:29 發表
上鏡我都覺佢好靚好索架, 只不過諗唔到佢真人咁嚇鬼者.

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

整容d疤係口腔,鼻入面,係晒塊而真係搵鬼整啦~
原帖由 picnic95e 於 11-3-24 16:55 發表
真系無疤痕wo ,,,整得好完美

首頁

尾頁

跳至