自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我經睇開產科醫生介紹去林醫生度19wk照結構, 佢一照已經同我講性別, 之前睇醫生都係估估吓或者直情唔講(因為唔知)~
但其實我兩次去威院12wk照oscar, 果度d醫生都已經照得出性別~

子爵府

好媽媽勳章

查實, 樓主都係想有人話林醫生吾準, 會睇錯, 想有個希望姐.

but. 我都係林醫生fans. 佢真係超好人超準的.

其實, 仔女 都係自已架啦. 女都幾好呀. 我都想要多個女呀.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆 10# Pooh_Pooh 的文章

我生兩個都系睇開 Dr Wan, Dr Wan 放假,林醫生都睇過一次,覺得林醫生好 nice.

男爵府

Dr Lam is really very nice and professional. His judgement is very accurate.

When I was carrying my twin sons 8 years ago, doctor in Kwong Wah Hospital said that one of my sons may suffer from 唐氏綜合症 , it really made us crazy ar!

But Dr Lam is so profession to verify for us step by step and very confident that it would not happen. Finally, both my sons are healthy.
He is my idol.

大宅

林勇行醫生真是一位很好的醫生, 我很感謝他的幫忙.

水晶宮

yes, very good and professional ~!

原帖由 TKTL 於 11-3-24 13:06 發表
Dr Lam is really very nice and professional. His judgement is very accurate.

When I was carrying my twin sons 8 years ago, doctor in Kwong Wah Hospital said that one of my sons may suffer from 唐 ...
Bye

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有仔有女聽落就好 , 但係對我黎講 , 我情願 2 個都係女 , 呢 10 年我如果唔係有個女 , 我諗我都 C 咗好耐

等待驗證會員

聽人講佢好準
唔好諗太多
仔女都係自己既

首頁

尾頁

跳至