美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無sis 試過d 唔會結焦, 平的去斑treatment?
介紹吓~~
thanks

民房

如果有得返轉頭, 我一定唔會選擇去香港去斑中心, 因為佢地錢就收左你先, 等你慢慢做, 拖你二三年, 次次都係係咁而打幾下就算, 而且d 美容師都唔係咁專業。 本來我果d 係哂斑, 但打打下就變左荷爾蒙斑, 我而家都唔知點算好。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔會結焦>>好多人話無乜效.
我剛剛做完第2次結焦, 已冇了8成(本身多及密), 剩下2成都淡左好多, 預計做多一次應可完成。

男爵府

Dr. Reborn 得唔得?
有無 sis 做過?

April_B  好彩我唔係JOIN PACKAGE, 唔岩就走, 從此BYEBYE  發表於 11-4-21 01:16
April_B  千祈唔好~!! 我試過一次一般FACIAL, 果個人針清,極痛, 清到我一個個洞-.-"
而且當時按面又好大力, 叫佢細力都係大力,我叫佢STOP AND JUMP TO THE NEXT STEP  發表於 11-4-21 01:15

象牙宮

heungheung2011 發表於 11-3-27 23:35
如果有得返轉頭, 我一定唔會選擇去香港去斑中心, 因為佢地錢就收左你先, 等你慢慢做, 拖你二三年, 次 ...

同病相鄰!

本來我果d 係哂斑, 但打打下就變左荷爾蒙斑, 我而家都唔知點算好。

荷爾蒙斑 : 科技愈來愈發達 難道不能醫治?

我正在 收據 醫學美容, 中/西醫 治醫皮膚資料 荷爾蒙斑.

April_B  聽講咩斑都係黑色素, 維他命C /熊果素/果D MASK  發表於 11-4-21 01:16
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

陪月勳章

回覆 heungheung2011 的帖子

我上次喺都市閒情聽佢個治療師講, 又幾pro喎
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 333s 的帖子

因我第二次laser仍在結蕉中(未甩晒), 雖so far 滿意, 不敢肯定是否真的值得推介啊!
但我個So醫生在新X電台開咪講皮膚的, 我都係人地介紹, 你可以聽聽先啦!
佢收費$2000一次. 續次計. 雀班佢話一般2-4次ok.

kacary  Pm資料比我得嗎thks  發表於 11-11-12 00:12

大宅

畀面勳章

我打一次就冇晒喇..當然過左咁多年又生埋bb就出返..
不過我覺得打斑最好搵醫生...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我怕反黑, 所以唔敢做...但係個心係好想整返靚ga

connielamyee  me too~~  發表於 11-6-27 12:27

禁止訪問

水晶宮

荷爾蒙斑.....係無得打

大宅

seesee1010, how much of the course

男爵府

回覆 seesee1010 的帖子

How much for the course?
d BA hardsell 嗎?

象牙宮

agugi 發表於 11-3-29 10:55
回覆 333s 的帖子

因我第二次laser仍在結蕉中(未甩晒), 雖so far 滿意, 不敢肯定是否真的值得推介啊!

醫生在新X電台開咪講皮膚的?
印象中 好多位 哦.
我等你好消息.... 完全做完就分享好與坏.

- 董事長執靚你个樣? sky xx
- 倩牙 x
- arche x

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

seesee1010 發表於 11-3-29 22:35
回覆 chaklongma 的帖子

我之前做左C6去斑,是沒有結焦的,一開始時兩星期做一次,做左五六次斑少左, 跟 ...

我之前做左C6去斑,是沒有結焦的,一開始時兩星期做一次,做左五六次斑少左, 跟住自己就大概一個月先做一次,一個package十次,上星期終於用於做哂十次.

方便 pm 資料 給我嗎!

理性討論交流者。

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我都想知係邊榭買燕窩素, 我面上都有

別墅

我做開laser 無結焦,做之前有做皮膚測試,買咗10次,做咗8次影相已經淺咗好多! 印象中荷爾蒙斑唔易搞嫁喎 !!!

象牙宮

michellechu369 發表於 11-3-31 14:53
我做開laser 無結焦,做之前有做皮膚測試,買咗10次,做咗8次影相已經淺咗好多! 印象中荷爾蒙斑唔易搞嫁喎 !!! ...

荷爾蒙斑唔易搞嫁喎! ------- 好多人都是這么說! 打斑后, 面積愈大, 而且反黑...

荷爾蒙斑 (肝斑)

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至