親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

繼續啦 wei~

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Nix1828 發表於 11-4-6 14:08

咩樹要出刀仔

珍珠宮

上篇 1213 問
aa 問題 ... 係咪出發前一 week 可以 ck in ... ck in 時睇佢派的位好唔好 ... 唔好先俾 $$$ 劃 ? 另外係咪可以 ck 時一齊買埋行李 ?
係 ip 裝左個 aa apps ... 點知係 my booking 到搵唔到我個布吉 trip ... 入晒 booking no, e-mail address 同 出發日期, 由邊到去邊到 ... 跟住佢話 "a booking matching the search criteria could not be found"

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

送上開張見面禮

40天瘦15公斤! 林益世「過午不食」
給人胖胖印象的立委林益世,這次真的瘦了!短短40天,體重從112公斤降到97公斤,整整瘦了15公斤,腰圍也縮小,他分享他的瘦身秘訣,就是「過午不食」,但有時還是會不小心貪嘴,而這樣的瘦身計畫也將持續到90天。
立委林益世:「10年前穿這件,是很扎實的,現在就…。」
看看腰圍,立委林益世明顯瘦了一圈,短短40天,體重從112公斤降到97公斤,整整瘦了15公斤,腰圍也從42腰,減少9公分。
要用皮帶才繫的住褲頭,只見他神清氣爽,到底他的瘦身訣竅是什麼?立委林益世:「現在是真的過了中午,就幾乎不吃,但沒有特別禁忌,像早上、中午,我吃的還是一樣,到現在就是望梅止渴,看一看,若如果真的餓到受不了,就撿(食物)渣渣,舔一舔。」
明明已經餓到不行,卻還是堅持過了中午,絕不吃東西,但其實還有另個原因。立委林益世:「答應神明要這樣(瘦身),還有就順道,因為有人送我磅秤,所以我就順便把這工作完成。」
每天秤秤體重,都覺得好滿意,90天的瘦身計畫還在繼續,林益世也擔心,如果太瘦,選民會認不出他來,偶爾還是會嘴饞,但摸摸肚子,決定還是要繼續瘦下去。

水晶宮

smypig 發表於 11-4-6 14:10
上篇 1213 問
aa 問題 ... 係咪出發前一 week 可以 ck in ... ck in 時睇佢派的位好唔好 ... 唔好先俾 $$$ ...

試下用pc login 睇唔睇到.

珍珠宮

ahmama 發表於 11-4-6 14:12
送上開張見面禮

過午不食.....勁呀!! 好忍得~
我有個fd, 佢之前減肥就6點後唔食囉...
都已經好work, 真係瘦左好多~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ahmama 發表於 11-4-6 14:12
送上開張見面禮

過中午唔食野唔洗佢教係人都知會瘦!
明天會更好~~

珍珠宮

Nix1828 發表於 11-4-6 14:08

why會比人祁視?
明天會更好~~

珍珠宮

LongRyan 發表於 11-4-6 14:21
why會比人祁視?

有d人會話"唔識食"~有d人會話"唔食皮咁食黎做咩"....etc....

珍珠宮

Nix1828 發表於 11-4-6 14:31
有d人會話"唔識食"~有d人會話"唔食皮咁食黎做咩"....etc....

個人喜好 jet~ 唔通妳唔食榴槤我話妳唔識食咩~ 最緊要自己覺得舒服~

珍珠宮

smypig 發表於 11-4-6 14:46
個人喜好 jet~ 唔通妳唔食榴槤我話妳唔識食咩~ 最緊要自己覺得舒服~

冇錯~我係唔會理人既~~唔食咪唔食囉...吹呀!!!!!

珍珠宮

係喎, 我aa張布吉, 好似係用我個fd log in架bor....因為我公司用舊ie book唔到.....
等我又試下先~~
係咪用ip個aa app可以o係果度check in架?

珍珠宮

mud e+ aa係1 week前check in?
明天會更好~~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

唔知問左新post...仲要傾左咁多

琥珀宮

LongRyan 發表於 11-4-6 14:58
mud e+ aa係1 week前check in?

1wk...好耐喇

水晶宮

1 WEEK

珍珠宮

小妹最後都係決定下星期日出發去singaporeeeee
有冇貼士醒我兩野?!?!

琥珀宮

白痴問題...亞女去馬交要帶咩證件

琥珀宮

Nix1828 發表於 11-4-6 15:04
小妹最後都係決定下星期日出發去singaporeeeee
有冇貼士醒我兩野?!?! ...

帶錢帶證件...

首頁

尾頁

跳至