論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問各姊妹. 你地姐姐有冇匯過錢返屋企呀? 打去問AGENT. 佢話其實只要姐姐拎住佢想匯錢的NO. 去到邊間銀行就可以架喇..?? 係咪咁呀??

cyan_tang  銀行我就未試過...以前個姐姐一係through agency (要收手續費), 一係係d印尼
舖度攪...最大膽試過寄野返去將d錢塞入d衫度..  發表於 11-4-8 11:24

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我姐姐從來無問過我點匯錢...
佢地放假問下d同鄉就會識
唔使擔心~

大宅

佢地去印尼鋪就可以匯錢....不用去銀行, 叫佢自己問同鄉......費事匯錢出問題麻煩呀.....
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

大宅

佢地去印尼鋪就可以匯錢....不用去銀行, 叫佢自己問同鄉......費事匯錢出問題麻煩呀.....

「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏离」(箴22:6)

大宅

大宅

哦哦..咁如果agency 有得搞. 直接叫佢返agency 到搞啦. 又快又方便唔洗煩.tks 各姊妹...

大宅

印尼舖頭或者west union 0個d.佢放假出去時匯都得,好多呢d舖頭0架!

男爵府

印尼鋪 not very safe, last time my maid sent money from 印尼鋪, finally lost it. please ask your maid to go to Western Union. fast and safe.

大宅

回覆 sowsws 的帖子

ok. tks!

大宅

回覆 summone79 的帖子

okok. tks!

首頁

尾頁

跳至