網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

DIY苹果立体3D水晶立体拼图

3D水晶立体拼图 爱心积木拼图(粉 ,蓝,紫)

=====================================
3D立体水晶拼图.新款海豚

個人覺得海豚最靚
=====================================
成人益智玩具 孔明锁鲁班锁

贝雅电子称脂肪秤BYF10-2

可顯示體重(kg)、脂肪、水份、肌肉、骨骼、基礎代謝率~
原理係用微電流通過身體計算各組織電阻, 運算出比率,
不過呢部咁平, 我就玩玩唔當真
懒人包头鞋/勃肯鞋/情侣软木凉拖鞋

英伦风复古纯手工制公文包

實物真係幾靚, 不過間店未正式開業, 發貨需時3-5日,
而且店主成日離線, 不過佢幾好人同埋誠實, 通常旺旺叫佢過一陣就on
日文杂志 steady 2月号/2011(航空版)玫瑰大托特包

日本杂志 sweet 2011年1月 特別付録Marc by Marc Jacobs 購物袋

金丝小枣--无核枣 农家自产枣

好甜, 核細
指甲贴花

美甲贴花贴纸

賣家發貨快, 超好人
包芯丝短丝袜 女短袜

填充墨水 惠普

印出黎幾靚, 相片效果唔錯~
羊毛条玩具必备手工材料 戳戳乐 新手套装

店主好好人, sd左幾本教學書比我~
DIY毛线钩玩偶 七彩兔 材料包

毛衣绣花线/开司米/细毛线/钩针线/玩偶线 1.5元/20克(团)1/3

超幼冷, 用1號勾針
新华文轩買左好多書, 不過買完先見到佢有好多糾紛, 所以唔分享啦~
不過我落單果陣錯手落左2本一樣既書,
想送出一本, 書未開封但書脊有損同埋入左麈,
平郵寄出, 郵費實收 (書應該超過半公斤, 郵費可能超過10元)
或天水圍西鐵站免費交收,
如果有sis有興趣, 可pm我~

与生命相约:一行禅师的人生幸福三讲

集運我一路用開彭小姐, 忍唔住想讚下佢,
因為黎緊搞義賣, 批發買左好多野,
佢計到d貨重60公斤, 我冇諗過就比左錢,
但d貨黎到明顯冇60公斤咁重, 一秤, 得36公斤,
於是我影相, 同彭小姐講,
佢即刻幫我check單, 仲copy埋佢內部資料比我睇,
實情係倉庫睇錯數, 而香港金景亦都真係收左佢60kg既錢,
佢話雖然金景條數遲d先追到, 但要將多收既即時退比我,
仲係咁道歉, 我覺得忙中出錯在所難免, 但佢真係好負責任~

tears  正! bookmarked.  發表於 11-4-8 14:39

子爵府

首頁

尾頁

跳至