意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 12|主題: 127558

大宅

國民生產總值:1607

成日見到d jm 話大陸個d有心機...唔好.等等..
其實我請左呢個大陸人一年..係朋友介紹..{唔收$$個種}..
因為佢同個仔係h>k返學住佢家姐到.
佢個人都係好好..知道佢自己搵唔到野做好難得係h>k有人要佢.
佢都好比心機做...仲成日同我講唔好炒佢等等.
不過我自己都好好對佢.叫佢返10點..3點半比佢自己去接個仔返左屋企做功課先.6點煮埋飯比我食就叫佢走.
我一個月都係比返$3600佢.有時就比多$500獎金佢..不過我一星期出一次現金比佢.
有時真係睇你好唔好彩..佢出黎係求才..我自己咁岩有需要...

王國熱話
點解老婆係都要同她媽媽住?
解決問題
女女一歲,老公同女下屬一齊。今次和合...

子爵府

國民生產總值:11221

2019勳章 好媽媽勳章

大陸黑工?

伯爵府

國民生產總值:15080

好媽媽勳章 醒目開學勳章

CHANLE22 發表於 11-4-8 16:32
成日見到d jm 話大陸個d有心機...唔好.等等..
其實我請左呢個大陸人一年..係朋友介紹..{唔收$$個種}..
因為 ...

個大陸人有hkid未,如未有係黑工,
犯法事唔好係度講喇

laurababy  係呀,犯法架喎...  發表於 11-4-8 17:20

水晶宮

國民生產總值:64709

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

你犯法仲要大事宣揚,mouth:

我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

公爵府

國民生產總值:28578

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你唔係話比人聽你犯緊法呀???
博拉!!

- posted from mobile device

大宅

國民生產總值:2469

serious offence!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.