在職全職

跳至

首頁

尾頁

別墅

HI..
我又黎報到下先....
我都係85咖```仔仔就快5歲..

別墅

回覆 lovelycats1437 的帖子

你又唔使甘唔開心..我同你一樣阿b都係婆婆湊..

我以前都好似你甘咖....(合)阿媽醋,不過我仔都跟我咖..

我仔出左世,我一放假就俾晒佢咖...同佢多d親子..

幫佢沖涼都係咖...如果天氣唔係好凍,可以同佢玩耐d,玩下吹泡泡lo~~

我依家都有同阿仔沖涼咖(係一齊沖wo~~)可以傾下計,又可以叫佢幫你涮下背,佢好樂意咖~甘都可以增加下大家d感情咖~~------>開始係有d羞羞地咖~~

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆 Daniel922 的帖子

多謝你

我都學習中, 我都用曬所有工作以外既時間陪女女....

不過有時佢太惡死蝦婆婆會忍唔住罵佢 佢就會唔跟我~

別墅

haha~
我仔都係吓阿婆咖~~
佢知阿婆鍚佢ma~唔會嬲佢....
依家d bb好醒咖...咩都知咖...

洋房

回覆 uchcfm 的帖子

男人係咁ga la~~因為佢未見到bb o者~~
bb 出o左世就好好多ga la~~
到時同你爭住抱呀~~
你而家唔好唔開心呀, bb 係你個肚到會feel 到ga~
加油~~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

lingling1606 發表於 11-5-2 17:34

男人係咁ga la~~因為佢未見到bb o者~~

多謝你安慰我呀
我都希望係咁啦..因為我份人係緊張大師, 又係新手媽媽, 所以好想c6可以supportive d
但奈何佢好似乜都唔參與咁, 搞到我成日都覺得自己一個咁囉

洋房

同c6 傾下la~~話俾佢知你拕b 的辛苦~
放假捉埋佢一齊去買bb d 野~~
bb 踢你o既時候, 捉住佢隻手摸下~
傾下bb 出世o既o野, 例如估下bb 似邊個多d~
話哂bb 佢都有份ga ma~
俾心機~~最緊要你自己要開開心心呀~~

別墅

Uchcfm:

你先生都係新手爸爸嘛!佢自己可能都唔知要做d咩!
回想起我老公第一胎嘅態度,同而家呢胎都差好遠!

複式洋房

我都係85架~~
BB預產期係11月頭~~~

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

我好辛苦丫~ 份工唔知點解突然好多野做 ~ i am a receptionist !

helppppppppppppppp

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

Daniel922 發表於 11-5-1 17:15
回覆 lovelycats1437 的帖子

你又唔使甘唔開心..我同你一樣阿b都係婆婆湊..

你咁勁!同佢一齊沖涼! 我好怕羞,都唔敢同呀仔一齊沖涼....

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

lovelycats1437 發表於 11-5-3 22:47
我好辛苦丫~ 份工唔知點解突然好多野做 ~ i am a receptionist !

helppppppppppppppp ...

而家既RECEPT...好多時都變左大打雜了....................
辛苦你喇媽媽....

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆 Ekko 的帖子

我既工作量比入面既clerk 仲多....

只係我準時走唔會俾人罵....

昨晚女女完全唔訓,我都無得訓, today sick leave mouth: 醫生話我疲勞過度....

別墅

回覆 Ekko 的帖子

我開始都係怕怕地咖...阿仔又好好奇,好多野問wo..

搞到我要特登買本書返睇...

沖多幾次又ok wo~~

男爵府

lovelycats1437 發表於 11-5-4 19:21
回覆 Ekko 的帖子

我既工作量比入面既clerk 仲多....

我次次病...都係因為疲勞過度....
試過醫生迫我放假,佢話我唔好好地訓番一日,睇幾多次醫生食幾多藥都係白睇白食....

男爵府

Daniel922 發表於 11-5-4 23:34
回覆 Ekko 的帖子

我仔好多野講,所以佢一定會問我好多好多問題
你買左咩書呀?? 分享下丫~~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

早呀,歡迎我黎吹水嘛,我都係80後mama,我個仔14 個月大。^^

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆 fatdenden 的帖子

hihi

別墅

EKKO..

書名就唔係好記得啦~~
係家計會到買咖...係解答小朋友對性既100個問題咖~~
我覺得都幾好咖..又解釋得好簡單,小朋友一聽就明咖啦~~

男爵府

Daniel922 發表於 11-5-6 12:21
EKKO..

書名就唔係好記得啦~~

咁要搵日去家計會到睇下先

首頁

尾頁

跳至