懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大辣o既酸辣粉...有食...
仲要有左咁耐都keep住有食
薯片都有..次次都一包咁食...
m記平均一星期一次~~

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

lalaTT 發表於 11-4-29 06:02
冇辣味食唔落,人地話食得多辣野皮膚唔好(bb),我又唔覺喎

我陀大仔果陣又係無辣不歡.....
到而家歲半佢d皮膚都係咩問題都無...
出世果陣連頭泥都無丫.....
我老公有濕疹...個仔都無事~..

反而戒得好清果d就生濕疹wor

101122  AGREE!!!!
我都係有食大家講既野,又係冇辣不歡,touchwood個仔而家都仲皮膚唔錯!
但識有幾個戒得好清既,bb有濕疹、頭泥之類!

可能都要睇唔同體質   發表於 11-4-30 18:43

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

janicebb123 發表於 11-4-30 23:36
咁凍嘢呢? 有時好想食啫喱,布丁, 但又係忍口,
可能而家個幾月仲係未敢食住, 你地係咪由頭到尾都
無介口? 定 ...

凍野我就2胎都由頭到尾無戒過......
我係連冬天都要飲凍野o既人...
係得坐月果陣飲熱野囉.......

首頁

尾頁

跳至