自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想統計一下, 邊間公司員工可以去 disney 試玩 ?

各位媽媽,

想統計一下, 邊間公司員工可以去 disney 試玩 ?

公司名稱 -
試玩日期 -
入場票價錢 -
限買入場票數量 -

謝謝!!

** 我無份試玩, 不過聽朋友講有得試玩, 真係替佢地開心 !!!

大宅

Re: 想統計一下, 邊間公司員工可以去 disney 試玩 ?

哈~哈~唔講得o架
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

禁止發言

Re: 想統計一下, 邊間公司員工可以去 disney 試玩 ?

別墅

係咩!?? 唔講得o既咩!?!?

我都有朋友講啦!

點解唔講得o架!!????

禁止發言

大宅

又唔駛咁講野o既......... 你唔講又無人迫你..........

尼度係 "自由講場" 呀, 人地問下o即.......

(路過, 勿見怪!!!)
Hei-Hei

別墅

我聽過有外資銀行,其他吾知呀

侯爵府

好媽媽勳章

而家bk 好似愈黎愈古怪 大家都係吹下水 打發下時間者 開個topic 問下野都話ng 講得有麻煩 ?-(

大宅

因為咁O既時間又係度留言,一個唔該比同事 / 老板發現咪麻煩囉~

但可以講O既係拎到飛O既一定要要同迪士尼有合作 (合約) 關係O架,公司規模都唔會少囉。

但其它慈善義賣或可樂公司、銀行送O既免費飛就唔計啦。
Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我自己都打過工, 大公司好多野都好政治化, open咁講太多好易野trouble ga, d媽咪唔講都係自保姐. 而且我覺得依個topic問得太detail 喇.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

水晶宮

唔使問得咁暢細掛~~ haha

我細佬都有飛琴日去同女朋友反呀
佢公司咪係 d 承判商 囉 ~~
咁佢地做野時好辛苦架嘛, 依家有得去反都好呀

首頁

尾頁

跳至