跳至

首頁

尾頁

別墅

中華基督教(新翠)及海星及愛華, 邊間好D呀....

BB E家6個月, 好5要去第二區...洗5洗E家報呀?

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

你個小朋友係今年出世定上年,你想問n定k?

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章 睛靈勳章

回覆 a9602066 的帖子

係咯, 6個月大剛好"踩"界,究竟2010定2011B呢? 報N同K又唔同.... 因為唔係間間學有N, 另外如果N我就覺得唔好去咁遠返學....

男爵府

親子達人勳章

Star of the sea is good. Teachers are responsible and loving.

別墅

我BB豬係NOV 10年出世, 想報N.....

子爵府

你個B係N1插班生, 唔係間間有位, 最好打電話問下先.

另外, 你都仲係15/16, 不如診仲有時間, 親自去睇下D學校, 問下D教學方法及學校環境, 唔駛估估下.

別墅

都會去, 不過想知下意見先囉.

子爵府

回覆 2Smiles 的帖子

愛華=愛華村堂循道衛理??

如是, 我個仔而家讀緊, 我自己就覺得幾好, 地方夠大, 又有自己天台遊樂場, 有時都會上去走下運動下. 老師又有愛心, 我有問題問佢地, 佢地都好樂意回答同跟進. 另一方面, 佢係基督教學校, 所以宗教味都幾重, 睇你鍾唔鍾意(我就好鐘意!).

而據我所知, 新翠及愛華既N班都好FULL, 你要插班就要讀下午班. 否則你要選D無咁熱門好D.

首頁

尾頁

跳至