自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

王國長老

王國長老

如果有會員遇上類似事件, 煩請pm超版JoJo或召藥師讓她們知道, 謝謝.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:乜d人咁無家教架~同佢嘈都費是呀~正pk...記

原帖由 tigerbbvv 於 11-06-07 發表
乜d人咁無家教架~同佢嘈都費是呀~正pk...記得下次要錄音先得啦~睇下佢幾時中招囉~1百幾十都要呃~"王"佢仲話 ...
:;pppp:呢個神棍真離譜

伯爵府

珍珠宮

如果真係教書,都多野做到累死啦,仲邊得閒同人補習?我叫我妹個同事比面教我仔奧數,幾錢都冇問題,我地上佢門,人地都唔補,寧願休息!

vet  agree  發表於 11-6-10 02:50
我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

翡翠宮

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

山大斬埋有柴…一人百幾都幾禾味……搵人做証先封戶之後考慮報警定算數……!
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢咁樣屈發, $150唔要, 我一定報警...

大宅

她的電話是否674xx033或673xx849如是,佢係有另一個名"lucky699":;pppp:
我都俾佢呃過鐘,見佢剩係同我女睇圖書,覺得佢教得唔好,所以冇再搵佢,但佢成日就打黎話入開屯門教,問我有冇需要再補,又係同我講借左套好好既教材,想俾我個女用.......(台詞一樣)
佢自稱現職小學教師,乜而家教書咁得閒"秘撈"架咩??仲咁等錢洗架??一星期打幾次俾我,次次打黎都死唔斷氣咁不停叫我試多次

mercury16  佢係咁打人電話架!!!  發表於 11-6-7 22:40
小妮子  係啦,係啦,我就係收到呢個lucky699既pm....仲要係多次呀...  發表於 11-6-7 11:25
Kittymummy  佢又係經常打黎話入開屯門喎.....問我try 唔try 下....  發表於 11-6-7 11:17

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

點解唔問佢地攞工作証明同學歷証明?如果佢地報稱係學生,我會連學生證都睇埋的.

大宅

回覆 Monday-cat 的帖子

我估佢係屯門人

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我都收過佢資料,留埋個電話比佢,點解佢久不久就打黎問要唔要補習,我已推左佢好多次話唔駛,仲打黎!

之前未睇到佢呃人post,都唔知佢咁,教育個邊已有好多媽媽中招,佢有好多名留言架,分身,其實係一人,你估我地呢度d媽媽死架,睇唔出咩!
好彩無用過佢姐!

男爵府

環保接龍勳章

Thanks for sharing. But I think she will change to other login name.
各位jm, 小心小心

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

嘩....佢咩料呀, 入人屋企嘈...真係好厚面皮

可能唔係大學畢業同教書, 白撞架

子爵府

佢有d神經質,我中過招,千萬別試堂。

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

upupupupupupup!!!!!!!

首頁
12345...9

尾頁

跳至