自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

智障比佢影衰晒

要up一up呀

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

成個過程都足夠時間攞手機出來拍片,而且樓主應該報警……
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

好欣賞你咁勇敢

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 michelle071180 的帖子

智障同識唔識非禮係兩回事
可能佢地唔知「非禮」係乜野意思, 但就知道如果咁樣整D 女仔, 人地會有好大反應,
佢想引人注意

我以前係嚴重智能學校做過, 有一個學生就係咁
仲識引隻手入女同事D 衫到摸人個胸, 但就唔會摸女同學
我覺得佢係鐘意人地大反應........

侯爵府

醒目開學勳章

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

攪錯呀

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都有試過遇過, d 男人真係好賤ga~~大大條路無咩人行都好, 見佢迎面行黎都已經避一避開少少, 佢都要突登行近d, then 差唔多到你見面無啦啦"呀"開隻手黎撞你.......呢d 時候我唯有用手擋住胸前...........

批睜批返佢.....好心啦, 擺到明非禮呀!! 咪以為個個都咁好蝦唔出聲先得ga~~ 追住佢指住佢係咁鬧, 佢就扮無野係咁走...(我都覺得蠢左...但又真係無舷條街好少人...不過果次我老公行我後面佢話佢都見到個男人係專登囉~~之後佢都有話個男人)

侯爵府

我覺得佢地係扮llor, 應該打完先報警,有次我女係創興補習, 一行出門口就有個男人一踭批去佢心口,跟住佢叫左一聲唉哎,個死佬就話sorry就行左去, 連補習社裡面個接待都o晒咀, 我問亞女做咩唔叫,佢話來不切返應, 痛到佢死死下, 如果無意點會咁大力,,呢d人真係去拎去做公公, 切完又完,我叫佢下次記得用個file 擋一擋,好過無la, 上次事件係冬天, 所以個死佬先咁大力

寶石宮

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

環保接龍勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

智障都有咸濕仔架. c6識得個智障男仔成日睇咸書,有時重會去噤鐘仔叫鷄,都有試過喺街博人懵俾拉咗,不過警察都係口頭警告了事,真係奈佢唔何!

首頁

尾頁

跳至