夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 rainlamrainlam 的帖子

個個男人系我油細識到大嫁,"佢讀書個時已經鐘意我"但我地無一齊"讀完書之後就有拍過拖>..但系我接受唔到,,因為同佢太fd喇,.,.:"依家佢知道我既問題,佢話只想我開心!!

green1apple  你個同學真的可以為你付出嗎? 而你自己又搞清楚你係咪真係愛呢個人呢?  發表於 11-6-22 21:54

子爵府

雙方都活在不同世界,對方唔曉長大成熟,令人失信心之餘,亦令你和BB不安,無將來,令人憂心又無助

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

我前幾日睇新聞見到有個bb死咗,屋企發現有吸毒工具.

我個認為:有個吸毒o既老豆比單親家庭更不劑

為咗個仔,走啦!
風雨同路

大宅

好媽媽勳章

情況不妙你都要走的,為BB著想,但唔好剌澞激到佢

大宅

好媽媽勳章

比我一定離婚我接受唔到個女有個吸毒老豆

複式洋房

睇完樓主所講,樓主應該係一個FTM,如果要離婚,你首要考慮你自己有冇能力照顧個仔先?可以去邊度住?仲有,樓主話係朋友講你知你C6吸毒的,證實咗未呢?

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章

吸毒真係唔要得...分分鍾累埋個小朋友架...同佢傾咁多次都係咁...你要離婚都好嘅...唔通成世跟住個咁嘅人咩...難聽 d 講..比人知道自己老公係吸毒....會好難受架....

珍珠宮

開心吸收勳章

樓主
我支持你同老公離婚, 佢三番四次呃你, 吸毒好難戒的, 你俾左咁多次機會佢, 佢都唔戒, 係時候要離開佢
小朋友冇爸爸唔代表成長唔開心, 我相信你會俾好多愛佢。如果小朋友繼續同一個吸毒的爸爸一齊, 佢好大機會有樣學樣, 同埋吸毒深似海, 可能你C6將來唔做野調番轉問你攞錢, 家嘈屋閉, 小朋友都唔會開心

另外, 你話有人追你, 我認為應該你同C6辦好離婚手續才開始, 無謂俾C6有藉口話你, 叫追你的男仔等多一陣

大宅

樓土,可能我誇張左啲,有冇睇過《門徒》?

侯爵府

畀面勳章

回覆:wing_lwy 的帖子

吸毒一定無辦法接受。你都話佢身邊啲朋友都吸毒,佢又覺得好小事,錦佢又點會戒?你都唔想個仔大個吸毒㗎,你真係為左個仔好就更應該同佢分開!

珍珠宮

畀面勳章

想一齊就要c6介左先,唔係影晌個細都吸,你就

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

單親好過有個吸毒既老豆

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:我開始唔愛我C6...."help

我講釋自己既感受
我個所謂老豆就好似你老公咁吸毒
我好感謝我媽媽做左個明智既決定
同我爸離婚 帶埋我走 個年我1歲
我細個時有問 點解我無爸爸
我媽好老實同我講哂所有野
我興幸我媽帶埋我走
個D咁既人渣唔要吧就

大宅

吸毒 = 犯法, 如果有一日差人拉左佢咁你點, 你想清楚啦, 如佢佢真係會改, 當然可以畀機會, 但係一而再再而三, 你將來個小朋友點.

珍珠宮

BK Milk勳章

吸毒真係接受唔到

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

離婚唔代表你個仔無老豆, 係你無老公唧...

如果佢捌得甩嘅, 你倆仔乸咪同翻佢一齊囉...
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

你話佢索K, 你有無真正見過或者見到證據...

索KD人面色好差, 如果佢岩岩索完果幾個鐘頭行路係會中下中下, 而鼻孔可能會仲有D粉未留低..如果岩岩索完你打電話比佢, 佢係會講野唔正, 問非所答...有留意下呢D情況先, 好明顯架..

K仔係香港係好容易得到, 又平唔似以前食白粉咁貴,所以好多好多後生仔當飯食. 但佢既影響性絶對唔會比白粉少羅...

如果我C6好呢一味, 我一定走架...死路一條黎既~我寧願小朋友無爸爸好過有一個吸毒既爸爸!!毒爸爸比單親更傷害小朋友.

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

為咗個仔嘅將來,你更加應該諗清楚目前嘅處境對個仔有咩唔好;你就會識揀架喇!
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

有個吸毒既阿爸,我寧願無

首頁

尾頁

跳至