跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[PartIV]

Dear all,
Just to say hi No time to do the revision

So busy when approaching the new school year :-( :-( Really hard to visit BK

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[PartIV]

Hi all

Jac,

How come you can always upload baby pics of Big Hoching? You save the copies to your co pc too?

Amy,

Thanks a lot for the info re Thomas, but Shatin is a bit too far for me, anyway, thanks again for the info.

Nik,

Is it you bought the funds for Little Red Book? I just met up w/ my fd during lunch, who is now a Fund Mgr, it sounds very interesting... makes me 'sum c c' too, needs some calculating tonite!!

複式洋房

webjen & amypekkle,
綽蕎都係每次去完playgroup就一路食奶一路訓,(星期日食少餐粥都唔緊要啦)。
如果一日要走幾場,我會在搭車途中tum綽蕎訓,咁佢下一場就會玩得好開心

amypekkle 寫道:
[quote]webjen 寫道:
好徬徨呀,個晚要去99到食飯,如果我去食Buffet,咁就要一日走3場,buffet,playgroup,99到!!!我怕靖蕎會太攰呀,佢係街又唔係好肯 !! :-( :-( 點算呀 :-( :-( 仲有佢10:30am-12:00am 12:00am食粥,如果去,又會亂左,我驚佢去到playgroup又 :-( :-( :-( 呀!!!
但係我又想見你地,尤其係macaogril :-|

webjen,

智程平日在屋企係十一點零至十一點半食粥仔的. 不過星期日上完playgroup之後, 好多時佢都攰到食唔到粥仔. (試過我帶埋粥仔餵佢食, 佢眼瞓到:-( , 要唔要食粥仔.) 所以星期日或有時出街夾唔啱時間食粥仔, 我會放棄那餐粥, 就咁俾奶奶佢食. 星期日智程通常係眼瞓到一路食奶一路"洽"眼瞓, 食完就瞓著左, 有時仲瞓到成兩個鐘添架![/quote]

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

報到say hi & bye :-(

大宅

momotat,
你唔食到話梅, 咁食d酸味味的食物你會唔會開胃d?

有呀!啱啱買咗Strawberry返黎,一陣先食....

大宅

Momotat,

Did you buy any cherries to 'bo bo'?

珍珠宮

希望個日靖蕎乖d啦!!! :mrgreen: :mrgreen:

零舍攪野聚會--904迎macaogirl臨香江
似乎你地都對mariner's club有興趣, 我聽日同佢地傾下細節再報告收誠意金詳情 ~ 請密切留意. 其實我未去過佢地個酒吧 (我只係去過個餐廳食buffet), 希望唔會令大家失望. 請先報到

macaogirl:2A1B 一定到 ~ 你唔洗感動, 你都要比錢架
JJBE:2A1B一定到
MOMOTAT:1A1B 一定到
l_law:2A1B一定到
sweetman : 2A1B一定到
phibow : 1A1B一定到
katherine : 2A1B1C 一定到
niklaus : 2A1B 一定到
noreoho : 2A1B
webjen: 2A1B 一定到 :mrgreen:
hellocat: 2A1B 一定到
#13: 2A1B 一定到
daphnehui: 2A1B 一定到
candy0615 2A2B
cherry+琳b(1A1B) 一定到
babyckiu (2A1B) 一定到
===================================
29A 17B 1C

日期: 2005年9月4日 (星期日)
時間: 12.30 - 14.00
地點: 尖沙咀中間道-海員俱樂部3/F China Coast Bar
(酒吧包場, 負責人話夠晒地方容納我地咁多大人and bb 車, 有開揚遠景, but從行人路上個club有少許石級) ~ 自助餐 (場租: $660 另加 $77 per head-min. 25位, 小童$55 ~ 以上費用已+10% service charge)
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

cherry
琳琳點呀,幾多號做手術!!

amy
MIT你地係唔係完左一round啦,你覺得有無用呀!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

webjen 寫道:
MIT你地係唔係完左一round啦,你覺得有無用呀!!

智程在mit都上左八堂playgroup了. 有無用呀? 其實初時我都係諗住在playgroup中學一些同bb玩的技巧同遊戲, 返到屋企可以同佢玩. 不過實際情況係我好多時夜放工, 又或者返到屋企懶, 冇俾心機同佢玩, 所以都好少將playgroup學到的野應用返出來.

我而家同佢上playgroup的心態係帶佢去多d街街, 同多d其他bb接觸, 希望佢唔好咁怕醜. 不過上左咁多堂, 智程都仲係幾"唔掂", 成日都要做小樹熊. 但係我接受到智程係一個怕生保的小朋友, 我會俾多d時間佢, 等佢慢慢接受playgroup的活動.

大宅

Hi Webjen,

Ching-kiu grows a lot in her latest pic... very cute... in fact, I think she looks a bit like my cousin, who is now a partner of a solicitor firm.

How come her hair can be so neat? BJ just moved around, can't really do the hair-cut for her at all!!

珍珠宮

webjen
可以見到靖蕎
咁智程o黎唔o黎呀

珍珠宮

amy
係呀,佢地真係天生一對,2隻怕生保小樹熊 :mrgreen:
我地係有homework紙架,要每日做番,mark低小朋友做唔做到!!!尋晚我地有做功課架!!

bomommom,
你係唔係睇左 I LOVE SAI KUNG
律師,係就好lu,我成日同靖蕎講叫佢第時要出婦科醫生,佢阿媽我有女人病,可以慳番d$(佢阿媽我發緊夢 :mrgreen: )
我地襯佢 先剪髮架,我抱住,daddy剪,一下剪少少,次次剪到都好薯!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

904那天智程唔黎呀! 因為佢媽媽我唔得閒呀.
(macaogirl, sorry呀, 其實我都想見你一面的. 將來我過澳門一定call你.)

況且, 就算兩個人, 都唔一定要成日孖公仔出現的.
有時都要有各自的空間的嘛.

男爵府

hi all

我都來報到啦!hubby放十日大假所以少左d on line添

webjen
蕎蕎張相好可愛好靚女

cherry
8下先,琳琳做咩手術呀?預祝一切順利。

男爵府

amy
唔緊要呀!你o地咁忙仲要抽時間同我o地lunch ,我已經好唔好意思啦
你來澳門一定要來找我呀!等我見下智程呢個勤勞的小孩先

大宅

Amy,

:lol: c wo la!

Webjen,

What is 'I LOVE SAI KUNG'? Can't sync this time tim???

大宅

Hi all,

amy,
我之前PM你,收倒嗎?

macaogirl...hi hi check PM. :mrgreen:

BoMomMom,
hello 910...有時間4

大宅

Macaogirl

Hubby on leave? So where to go?

珍珠宮

bomommom,
o...我以為你睇左babyhome d 相tim,hehe....我開左本相簿叫 I LOVE SAI KUNG

首頁

尾頁

跳至