跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有無好的地墊介紹?

emileleung,

旺角玩具店thomas 地墊 $149,請問間舖係邊o架?
我都想買。
thank you!
emileleung 寫道:
justjust

琴晚去旺角睇磚順便去個間玩具店睇野, 比我見到 thomas 地墊 $149, 我問佢唔係無貨咩.....佢話剛剛貨到 ! 我真係好彩 ! 你地可以去買呀 ! 不過佢唔很平比我 !

公爵府

我開張 pooh 張地墊黎用喇, ok 喎, 薄又冇乜問題, 都唔學甩色, 係阿囝訓緊時, 我咪舖張薄毛巾仔係面囉
[/url]

男爵府

bluesoul

響花園街去新世紀廣告電梯口卓越對面角位果間玩具店 !

大宅

justjust

琴晚去旺角睇磚順便去個間玩具店睇野, 比我見到 thomas 地墊 $149, 我問佢唔係無貨咩.....佢話剛剛貨到 ! 我真係好彩 ! 你地可以去買呀 ! 不過佢唔很平比我 !

emileleung,

你就好啦﹐我晏晝去就冇﹐你夜晚去就有。我覺得我好戇居呀﹐諗住買平 Thomas, 就買左Pooh仲要買貴左。 :-( :-( 點解個老闆娘明明夜晚有貨都話唔知幾時返呀﹖

張Pooh仲有D甩色﹐我用紙巾抹滴左落去既水﹐張紙巾抹完變左黃色。

複式洋房

我噚日o係ella度見到一張4"x7" o既winnie the pooh, 超靚, 好colorful o架!! 不過就好貴囉, 要成四百幾蚊張呀!! :-(

公爵府

happy@happy,
乜 ella 仲有第二張 pooh 地蓆咩? 乜野色底架? 要成 $400 幾咁貴? 我地o係 ella 買果張 4' x 6' 黃色pooh 地蓆只係 $198 喎.
[/url]

複式洋房

蝦蝦,

係呀, 你果款我都見到呀, 大o既就$198, 細o既就$148嘛....另外佢地仲出o左一款好colorful o架, 係成幅畫咁o架, 又話防"扇"又話防乜防物咁.....不過我一聽到個價錢就覺得太貴喇....不過真係好靚, 我覺得仲靚過砌出唻果塊pooh pooh地墊....佢地話新出o既, 仲話因為我地o係網上面講過, 所以而家好多人去佢地果度買喎....

男爵府

justjust

算啦 ! 就當我好彩啦 ! 甩色會唔會唔係好安全呀 !

公爵府

我上次買左 pooh 地蓆, 做左佢地 member, 好似買野有 9 折, 如果你有需要就問我拎 no. 啦
[/url]

公爵府

emileleung,
如果真係甩色, 你不如再試下用熱/暖水浸洗下, 睇下會唔會好 d.
[/url]

男爵府

蝦蝦

我果張 thomas 無甩色呀 !

大宅

我買之前都睇過有topic話甩色...但我果張又冇喎..次次都用濕布抹,,,都唔見有甩色,,

大宅

justjust

算啦 ! 就當我好彩啦 ! 甩色會唔會唔係好安全呀 !

係呀﹐而家為有睇緊D﹐唔俾BB用口恬塊墊囉(佢好鐘意咁做)﹐同係地墊玩完抹手手囉。

大宅

我都見到呀!要$480呀,綠色為主色,size4.5x6,大張d又厚d,我老公都想買個張,但我覺到太貴,而且我反而覺得黃色張pooh仲鮮色d.

蝦蝦,
我都做咗member呀,滿$200即時入會,滿$400即時送$50coupon,可以即刻用,滿$500就即時九折.
結果我就買咗400幾蚊一大袋.

公爵府

ringmike,
你又上當了 ~~

我都覺得 $480 幾貴, 蝦仔好鐘意鮮色, 平平地用住先, 遲下先換都抵, bb 鐘意新鮮野嘛
[/url]

大宅

蝦蝦,

:tongue:

大宅

我見到日本城有一塊過的地墊, $99, 3’x6’, 同黃色張pooh個張一樣, 白色面層, 藍色底層, 有唔同圖案.

如果有媽咪未買, 可考慮,

大宅

Oh, Zukina 已一早報料!
Zukina 寫道:
我大女果時都係用一格格, 中間有圖案的地墊, 但清潔方面好麻煩, 所以我會買日本城那個一塊過的地墊

侯爵府

意粉

麻煩你可唔可以send張pooh pooh地墊被我望吓,我都想買一張被bb,thks!
my email: [email protected]

別墅

ringmike 寫道:

我都見到呀!要$480呀,綠色為主色,size4.5x6,大張d又厚d,我老公都想買個張,但我覺到太貴,而且我反而覺得黃色張pooh仲鮮色d.

蝦蝦,
我都做咗member呀,滿$200即時入會,滿$400即時送$50coupon,可以即刻用,滿$500就即時九折.
結果我就買咗400幾蚊一大袋.

ringmike:

咁你最後買左邊張呀?
Melissa在2011年3月2日出世 4.18kg
Nicholas在2005年4月22日出世 3.47kg

首頁

尾頁

跳至