跳至

首頁
45678...51

尾頁

男爵府

Re: 大埔媽咪俱樂部 (Part 7)

[quote]
jojolam888 寫道:
[quote]
little_chi 寫道:
JoJo,

男爵府

安安 寫道:

佢地早已忘記左鬧交係咩一回事, 今日 sonia 重玩得好開心添.....最後見 cheukwing ma 未走, 一直問我老公佢係唔係係度食飯...........

咁佢又唔問我?
我之後急勁咁游左45mins,又焗蒸氣,又焗油,之前又有骨女服侍!真係好嘆!

大宅

cheukwing媽咪 寫道:
[quote]
安安 寫道:

佢地早已忘記左鬧交係咩一回事, 今日 sonia 重玩得好開心添.....最後見 cheukwing ma 未走, 一直問我老公佢係唔係係度食飯...........

咁佢又唔問我?
我之後急勁咁游左45mins,又焗蒸氣,又焗油,之前又有骨女服侍!真係好嘆! [/quote]

軒軒仲一路問下個星期六係唔係再來添呀 :lol: :lol:

wingma
我保持住D咁舒服的感覺直至回家就在SOFA上睡了很久,現在才剛剛起身上來答下咀, 真係好正。安安多謝您
hinhinmum

大宅

聽見都覺得好正 ,我都好想~靚靚骨女~幫我按摩下 ...但..筠婷實在太痴身la :-( :-( .....
hinhinmum 寫道:
[quote]
cheukwing媽咪 寫道:

我之後急勁咁游左45mins,又焗蒸氣,又焗油,之前又有骨女服侍!真係好嘆!

wingma
我保持住D咁舒服的感覺直至回家就在SOFA上睡了很久,現在才剛剛起身上來答下咀, 真係好正。安安多謝您 [/quote]

媽媽的小寶貝 :-D :-D :-D

男爵府

各位早呀,
尋日係咪又係好正呢? 好期待聽晚呀! hehe....

係呢, 我想比cherry join埋你地星期三既煲冬瓜唔知ok唔ok呢? 橫掂我都係上edmundmama度, 可以同埋阿女走. 受唔受cherry玩呀?????????

伯爵府

Littlepigpig 寫道:
各位早呀,
尋日係咪又係好正呢? 好期待聽晚呀! hehe....

係呢, 我想比cherry join埋你地星期三既煲冬瓜唔知ok唔ok呢? 橫掂我都係上edmundmama度, 可以同埋阿女走. 受唔受cherry玩呀?????????

呢個問題.............. 你記錯喇, 係星期三, 唔係星期二

重有上煲冬瓜加人, 我要直接問武老師, 因為我同佢講係 4-5人, 而家我需要問問佢........... 其實你有無多幾個小朋友一齊開班, 因為佢地而家幾個小朋友上學已經失控, 有時都跑來跑去, 我見 sonia 就坐 sofa 去上堂, 令我十分不滿, 我同佢講如果佢再係咁, 我轉一對一, 好似英文咁...... 佢口話好, 唔知星期三係唔係會改善.........

男爵府

haha.........係wor, 今日係星期一炸wor, 我仲以為係星期二tim.

你幫我問問la, 唔得都唔緊要. 我唸cherry會坐定d, 唔會周圍走掛? 我一早唸過黎我屋企la, 不過家姐話佢個仔已經學緊wor, 如果只有cherry上, 好貴呀!

伯爵府

haha.........係wor, 今日係星期一炸wor, 我仲以為係星期二tim.

你幫我問問la, 唔得都唔緊要. 我唸cherry會坐定d, 唔會周圍走掛? 我一早唸過黎我屋企la, 不過家姐話佢個仔已經學緊wor, 如果只有cherry上, 好貴呀!

你諗住幾多個小朋友呀? 一個上係貴d架, 成 200 個鐘.....
喂........你阿女幾時上英文呀? 我而家都改左逢星期二, 6-7:00 呀...........

子爵府

安安 寫道:
[quote]
mama1210 寫道:
[quote]
HP 寫道:
嘩﹗洗唔洗這麼快手呀﹗一日不見已飛到第7版了。

今天志熙開學﹐可能新課室、新老師(上年的老師其實都在場)﹐志熙、遙遙也不原自己入課室:cry: ﹐要爸爸 stay behind a while!

BTW, some update on 細囝's birthday.

梗係啦, 佢兩個今年既班主任係[size=large]校嬸喎佢地梗係唔願入去啦

[/quote]

邊個係校嬸呀??????????? 有無相睇???? 我未見過班主任呀!!!

明天佢地 2:30 左右呀[/quote]

你係學校睇下邊個老師最似校嬸咪知囉

子爵府

hinhinmum 寫道:
[quote]
mama1210 寫道:
梗係啦, 佢兩個今年既班主任係[size=large]校嬸喎佢地梗係唔願入去啦

咩野係校嬸呀???? [/quote]

因為佢個樣好似校嬸, 小豬話佢十下十下, 真係同校嬸無分別 wakakkakkakakak

你軒軒咁叻既, 咁快就知星期三係7號

子爵府

[size=x-large]各位靚媽, 有野睇~~

子爵府

安安 寫道:
[quote]

你諗住幾多個小朋友呀? 一個上係貴d架, 成 200 個鐘.....
喂........你阿女幾時上英文呀? 我而家都改左逢星期二, 6-7:00 呀...........[/quote]

安安:
你覺得sonia 一個人上英文堂 ok麻?? 有無野學到??

男爵府

安安 寫道:
喂........你阿女幾時上英文呀? 我而家都改左逢星期二, 6-7:00 呀...........

其實兩,三個都ok, 起碼唔會一個咁熔呀ma! over $100一個人既我都可以出去學la.

咩英文呀? 你問我呀?

伯爵府

[quote]
安安 寫道:

其實兩,三個都ok, 起碼唔會一個咁熔呀ma! over $100一個人既我都可以出去學la.

咩英文呀? 你問我呀?
[/quote]

你唔係跟 evans 學英文咩?

伯爵府

我個新工人煮野好難食呀.......... 我頭先當面話佢, 佢拿左我片三文魚黎蒸加豉油......我嘔血, 我片三文魚係打算用 mustard 黎焗. 佢又唔問我

我倒返d飯落飯煲, 我餓都唔食佢煮既野

我叫佢咁樣我個女點食呀.............

男爵府

安安 寫道:
我個新工人煮野好難食呀.......... 我頭先當面話佢, 佢拿左我片三文魚黎蒸加豉油......我嘔血, 我片三文魚係打算用 mustard 黎焗. 佢又唔問我

哈哈哈哈!我之前工人試過將d花膠同d涼茶一齊煲!又試過叫佢煑西米露,佢煑左一大煲西米粥! ?-(

男爵府

笑完,講d好嬲既野比你地聽!
話說琴日同工人同新agent搞續約,先知原來要正本合約,咁我即刻打比舊agent,佢好吋要我自己入屯門拎,ok咁我叫我工人今日去拎,佢明明約左我11am,但我工人去到,佢竟然未返,佢d同事話佢兩點先返!!! 又唔打電話比我,又唔聽我電話!擺明玩野!
大佬,我之前講明我工人一定要1pm前返到屋企,因我要返工,呀女冇人湊!個衰agent仲好吋咁話:佢11am黎到拎,若之後佢自己去行街,我控制唔到喎!
最後,我工人要成3pm先返到屋企,好彩有隔籬鄰舍幫手睇住穎穎乍!
宜家我終於明白乜野叫"反轉豬肚就係使"!我幫襯左佢4年,今次唔幫襯佢,唔代表以後!!佢竟然咁過份,咁玩我!

大宅

見到你o個五團 都知你有幾嬲,不過點解正本contact唔係放在你處而放係AGENT處?今次記得問黃生取回所有正本尤其工人個PASSPORT啦!

hinhinmum

大宅

安安 寫道:

安安,
你下次都係買了野回家連菜單都貼在上面好D啦
hinhinmum

大宅

各位,
有無人有興趣去大埔舊墟公立學校(舊校)參觀,本星期五下午3:00-5:30開放日.有興趣請pm我

hinhinmum

首頁
45678...51

尾頁

跳至