自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

係囉, 可能佢真係有問題 下次唔好同呢D人嘈

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

傻架D人
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:係地鐵換位坐都要俾人鬧~~~

乜野人都有

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

大返佢: 「睇唔出你係護士喎, 不過我都係醫生」
佢可能即刻收聲

vickilau  kakaka, 得喎!  發表於 11-6-26 00:29
coffeemate  呢個得喎!  發表於 11-6-25 23:24

伯爵府

畀面勳章 大廚勳章

咁惡!! mouth:

珍珠宮

精神有問題…

子爵府

hazel_ma 發表於 11-6-25 19:33
我頭先係佐敦站上車, 上車冇幾耐, 坐我隔離位個女士係咁咳係咁咳, 之後我就走去隔離卡坐, 離開的時候唔小心踩到佢, 我已經即刻同佢講唔好意思, 咁以為冇野啦, 點知過左幾個站之後, 佢就走過黎鬧我, 佢一黎就話佢咳唔係病, 話我好急急腳走左去, 又話自己係護士有醫護常識, 係咁狂鬧我冇文化冇常識, 之後當然有話我踩親佢, 我根本黎唔切反應, 淨係話我唔係有心踩佢, 已同佢講左唔好意思, 又話我有權換位坐, 根住佢就開始咒我, 話我"咳哽死", 又話我入醫院, 我咪鬧佢痴線囉, 根住佢就話我"咳都要話人痴線", 我就話"我唔係因為你咳話你痴線, 而係你走埋黎鬧我所以我話你痴線" 佢仲係咁鬧鬧到佢落車為止, 唉, 我真係勁唔開心, 我屋企有個bb, 見你係咁咳我走去第二度坐都唔得? 最多都係鬧我踩親佢啫, 佢又唔係, 係咁話自己係護士鬧我冇常識, 真係唔知而家d人攪乜, 當時好想喊, 之後我隔離個位小姐安慰我, 話可能天氣熱d人暴躁, 我真係好唔開心呀, 咁大個人未俾人咁樣鬧過~~~

仲有, 嗰位自稱自己好有文化好有常識的護士, 我真係唔知你咁樣咒人咁鬼黑心究竟係抱住咩工作態度去照顧病人, 我真係要好衷心祝福係你工作單位的病人早日康復, 唔使被你照顧~~~

男爵府

環保接龍勳章

咁有常識就唔該帶返個罩啦

珍珠宮

開心吸收勳章

俾我都會坐第二卡
呢個女人痴痴地

男爵府

畀面勳章

呢個人痴痴地,唔好為咁既人唔開心啦。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

狂咳唔走,唔通等巨咳塊潤過離先閃呀?!

公爵府

hashtag影視迷勳章

你大方D唔好同個痴咗線嘅護士計較

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢傻架!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無視呢d人啦,一定係傻架!

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

侯爵府

畀面勳章

好老實我見到人咳,我都睇吓佢有冇帶mask 或有冇掩住口,而家細菌咁多我覺得妳嘅反應好正常啫

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢係唔係

坐邊到關佢咩事呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

侯爵府

有病,精神病,我吾會同佢嘈,嘈都備謂

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至