自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

廣告好吸引,不知實情如何?
[url=http://www.elimy.com]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一段, 好貴$48一塊牛扒+酥皮湯雪糕牛奶布甸. 唔低食.:;pppp:

sharonmok  明白! 真係唔扺食  發表於 11-6-28 15:00

禁止訪問

大宅

okay la,唔可以叫我抵!大x樂你expect d乜野高質素!

sharonmok  對呀  發表於 11-6-28 15:00

大宅

anyone taste it?

禁止訪問

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

e家大家樂, 大快活晚餐~一d都唔平!!

2個人食~都100蚊多!!

pigpigyy  真係好貴呀  發表於 11-6-28 16:04
sharonmok  真係好貴呀  發表於 11-6-28 15:01

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

塊扒質量OK, 但塊鐵板生鏽, 配菜只有幾條四季豆, 酥皮湯內有假魚翅, 不過好杰, 唔好飲:;pppp:

sharonmok  下....塊鐵板生鏽  發表於 11-6-28 15:02

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

呢個價錢

我會去翠化

Lilo  呢個價,翠化應該鋸唔到扒  發表於 11-6-28 15:08

子爵府

THANKS ALL
[url=http://www.elimy.com]

珍珠宮

男爵府

大廚勳章

sasa0208 發表於 11-6-28 15:01
呢個價錢

我會去翠化

咪玩啦
翠化冇$6X-$7X@都落唔到樓啦

分分鐘同大家X差不多

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Lilo 呢個價,翠化應該鋸唔到扒

比多少少啫

個湯好飲d,杯茶好飲d,份食物好食d

htts  Agree!  發表於 11-6-28 15:16

珍珠宮

牛冇牛味 d肉拿都冇質感 ...
如果平時係食開靚扒既我勸你都唔洗試大+樂..
因為實在唔係果回事...
口痕/貪新鮮食下都ok既

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

"把"食左大家樂好耐...

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

去元朗安娜鋸牛扒啦.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

食過只是一般.

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

食過, 普通牛扒一塊, 算林既
不過我有得唔中意食鐵板, 彈到一身都係油

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得ok喎, 好林

首頁

尾頁

跳至