自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

加油

子爵府

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

攬住 your c6 and tell him cry if he want
just cry

男爵府

你C6的感受我都好明白, 因為舊年我屋企隻狗仔因為年老多病而要將他人道毀滅, 因為真係唔想睇住佢受苦, 將佢送走果晚, 我又係見到我C6偷偷地喊, 我都係, 因為隻狗跟咗我地成17年由細養到大好有感情, 要將佢送去人道毀滅真係好唔捨得好難受...

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

加油

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 hashtag影視迷勳章

希望貓咪有得救啦
加油

珍珠宮

加油啊!貓貓一定會好返嫁!

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

舒發情緒係好事... 我隻仔走左唔夠1個月... 冇一分鐘我唔會諗起佢... 嗰種滋味, 真係極度難受...
樓主你真係要同你先生同貓貓一齊共度難關...
加油!

禁止發言

別墅

回覆 LONEY 的帖子

對唔住呀, 我打漏左我 c6 佢信佛, 佢話生死有命, 今世受完苦, 可到彼岸?

傷心總會,不過在貓貓在世時,同佢共渡餘下開心的日子 :) 將來走的時候,都不枉此生嗎:)

加油!!!!一齊加油~~

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

睇倒我
加油呀...~!!!
要不就大家攬埋一齊豪喊~!

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

LONEY 發表於 11-8-15 00:24
之前貓b是摺耳,所以有經驗怕牠們再辛苦,今次冇再買,指明吾要摺耳!
點估到英短都如 ...

有機會溝左摺耳架...

男爵府

我都
去年,我餵開的流浪貓肥肥又係無端端坦咗...最後我送了她到彩虹橋
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=3341595

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

祝福你的貓

子爵府

pray for your cat~~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

i think dont need say anything to yoru c6
just give him a hug and hold his hand

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Wish your cat get will get well soon

伯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 luibb124 的帖子

反正都比你鬧...送比遠方的小朋友們...

http://www.youtube.com/watch?v=Y6mRkpQefHw&feature=player_embedded

再記起跟你別離那天

在那刻彷似一切驟停頓
靜躺的你跟我輕輕的告別
明白即將分隔在遙遠

那天起一切像難復昨天

就似星星也因你不再閃

但我知心愛的你歡笑於彼岸

回復往昔的那樣

這生的相伴甜蜜記憶

願化感激與祝福做蝴蝶

晚風輕送音韻於你的身畔

陪著你花間起舞共遊戲

幸福的歌聲 為你天天都奏起

送到Rainbow Bridge 你聽到這誓約

願意這一生 為你好好愛自己

到盡頭 那天會 once again 緊緊擁抱你

我倆的心意是從未隔阻

定有天可再跟你共聚

在那天整個天空將變得閃耀

再見一天不會是遙遠

重聚Rainbow Bridge心中愛莫忘記

evalan  just can't stop crying, I miss my Momo so much  發表於 11-8-15 21:16
edith_ricky  只係睇歌詞已經...收唔倒~;-(  發表於 11-8-15 10:53

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聽見樓主的形容,我自己都眼濕濕了

男爵府

:NICOLE 123,謝謝你的Rainbow Bridge
肥肥在22/8逝世一周年,我好掛住佢呀

evalan  my lovely Momo just left me, 3 weeks ago...  發表於 11-8-15 21:17
NICOLE123  我狗狗去年4月走了..我而家既bb女今年4月來了..我相信佢就係我狗狗既化身.  發表於 11-8-15 12:02

首頁

尾頁

跳至