影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

唔該你尊重吓我囉.

翡翠宮

套劇完, 吾代表你可以任意彈人! 做人要有D品好! 人地TOPIC開明是俾我們結婚了~維尼夫婦, 你都尊重下人!

一套劇出現;完結---演員就預了比觀眾讚或彈尤其演藝表依行.唔知你惡成咁唔比彈囉?咁惡死就唔好係度講啦.同埋表明--只可讚不準彈男;女主角任可何不是吖.

公爵府

尊重吓你................都幾好笑!!!!! 咁我覺得khun都係吾多靚仔, 襯返vic就岩岩好!!!

珍珠宮

ngwong2 發表於 11-9-21 21:51
你真係好惡姐.唔比彈架.你有睇"城市獵人"主題內容?人地到套劇已經播完.其他人一樣講其他內容閒談都冇問題啦.妳咁鐘意咁把閉妳事.唔比彈講就唔得.妳惡哂.我係覺得佢地做得唔夠投入.此終偶像派.而且我唔覺vic好靚有問題咩.?李趟欣;林青霞公仍靚女都會有人覺佢地唔靚啦.好奇咩????

我本身唔惡ga, 好nice ga, 係俾你呢d專踩場, 搞事ge人整惡ga咋~
仲有你無端端講咩"城市獵人", 我無睇, 亦無入去"城市獵人"topic,
咁樣就講明一個人如果鐘意果套劇先至入果個topic吹水ge啫,
唔鐘意咪唔睇, 唔發表意見lor, 又或者自己開另一topic 踩佢lor, 好簡單ge道理~

呢個維尼TOPIC 好明顯係俾鐘意維尼ge人嚟吹水, 我哋鐘意維尼, 梗係覺得佢哋好啦,
而你就係度彈3彈4, 我哋梗係插你啦~

你對維尼有意見, 咪開topic講lor, 嚟呢度講有用咩~
你唯Khun嘛, 我知, 你開咗TOPIC 啦, 咁你去返自己TOPIC發表你ge偉論啦, 唔該你~

講真, 我都唔覺Khun襯得起Vic, 比Khun好的大有人在,
但Khun對Vic 真係好好, 好到要將自己一切美好ge都給Vic,
呢個就係佢哋吸引我哋ge地方~

最後, 你想發表偉論, 抒發自己, 請你自己開TOPIC啦~

請你自重!!!!!!!!!!!!!!!!!!

珍珠宮

ngwong2 發表於 11-9-21 21:52
仲有...你又點知Vic佢係中國紅/唔紅, 呢d事唔到你講lor~---你真獨裁.唔比人唔鍾意vic!@@### ...

NONONONO.....係你講Vic的不是, 我先至咁講~
我唔獨裁ga, 你鍾唔鍾意Vic, 唔關我事~
但你係呢度講唔鍾意Vic就有問題,
因為呢個TOPIC係維尼夫婦,
你彈Vic就自己開TOPIC彈啦~

珍珠宮

jeremyma 發表於 11-9-21 23:51
似乎你唔妥nk搭 victoria 之嘛, 你大可以繼續留下你唯 khun 的感受, 但不一定要踩v Ma 呢. 這是自重的問題, ...

完全對~ 唯khun ge 都係咁~

珍珠宮

ngwong2 發表於 11-9-22 07:16
唔該你尊重吓我囉.

你入嚟踩場, 已經唔尊重我哋維尼飯啦, 你叫我哋點尊重你呀, 唔該!!!!!!

珍珠宮

BBChu 發表於 11-9-22 08:52
尊重吓你................都幾好笑!!!!! 咁我覺得khun都係吾多靚仔, 襯返vic就岩岩好!!!

...

khun都係吾多靚仔....
我同意~

珍珠宮

ngwong2 發表於 11-9-22 07:22
套劇完, 吾代表你可以任意彈人! 做人要有D品好! 人地TOPIC開明是俾我們結婚了~維尼夫婦, 你都尊重下人!

...

小朋友 , 我哋係呢度蒲的時間耐過你好多~
同我哋講睇劇, 什麼完結, 什麼什麼????
你估我哋唔知咩........
都叫你自己開TOPIC講啦~

公爵府

Monty 發表於 11-9-22 10:37
你入嚟踩場, 已經唔尊重我哋維尼飯啦, 你叫我哋點尊重你呀, 唔該!!!!!!

我都覺得好神奇, 係bk咁多年, 都未見過d人咁樣! 在人地果topic彈人, 重大聲夾惡!

公爵府

Monty 發表於 11-9-22 10:42
小朋友 , 我哋係呢度蒲的時間耐過你好多~
同我哋講睇劇, 什麼完結, 什麼什麼????
你估我哋唔知咩........ ...

最經典係人地2pm果首係I'll be back 吾係I'll come back.......................

珍珠宮

BBChu 發表於 11-9-22 10:56
最經典係人地2pm果首係I'll be back 吾係I'll come back.......................

咁經典.......連主打歌ge歌名都記錯......

首頁

尾頁

跳至