心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

星期二檔案之戎煙

希望所有人都可以成功~!
其實戎煙唔係咁難~~緊持緊持~!
我戎左之後連見到臭到都想嘔

已刪除用户

Re: 星期二檔案之戎煙

伯爵府

我都係生左bb之後介左煙,依家聞到都覺得好嗅,真係唔明我以前點解會吸得落

男爵府

m琳琳 寫道:
我都係生左bb之後介左煙,依家聞到都覺得好嗅,真係唔明我以前點解會吸得落
係呀係呀...以經覺得d煙味好正...我唔只戎左煙...都戎左酒...好乖

伯爵府

貓BB :
妳介埋酒
妳好叻,我依家間唔中都會陪老公飲2杯,不過呢排減肥都冇飲過lu~

男爵府

減肥先係最難呀..我永遠都係失敗者

已刪除用户

大宅

後來他們戒得成功嗎?因我尾尾無睇呀!

子爵府

好媽媽勳章

其實唔食煙真係好好架...起碼身體都健康d...不過...唉...如果介煙成功個個係我老公就好啦...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

錢先緊要呀...
一包$32,2包煙=一包片,4包=1can 900g奶粉
一個月煙錢差不多夠交半日班既幼稚園學費

別墅

我都食左成十年煙~~都戒左喇~~哇~~哈哈~~
我都係為左個囡先介架~~大家繼續努力~~~
:mrgreen:~~ KARIS ~~

民房

其實女人戎煙的能耐好咪比男人好呢!
我老公10年前話戎煙..到我有bbla ,話bb出世前都話戎..
依家bb都1歲la 都未戎..雖然佢食親都會係厠所or廚房..
但我個鼻好靈.佢食完實聞到..咁我又會"娥"佢..佢唔話我煩
我都嚴自己講到"口臭"la...次次問佢都話戎緊...覺得佢有誠意..都知想戎,不過得個想字..欠忍耐力...
個人應為戎賭戎毒都得la...我唔信有心戎唔到...
我有時真係好嬲..試過當老公面前張煙仔沖落厠所...都知好似激...但真係好激心...都唔明..對自己唔好又影響人..又浪費$..又成日比人(我)煩!都要做...唔明 :evil: :-(

男爵府

係我心目中冇野辛苦得過減肥-.-+
煙油..我話戎就戎左...唔知點解見到野就要食先得

大宅

我都係有咗 b.b. 就戎煙.
我老公成日贊我叻 , 話我噤快就戎咗.

有b.b. 食煙 , 好鬼有罪惡感.
所以 , 好快戎咗.

但 , 老公就無囉. 唉! 戎煙邊到有得迫存.
最多叫佢食少 d.

子爵府

好媽媽勳章

我成日都叫老公戒...佢成日都唔理我...以前佢食...跟住我識佢個陣時一早戒左...跟住後尾佢話有野煩...想食番...初頭都有聽我講一日三...四支...後尾整下整下一日一包...我同佢講...不如每日你個袋得10元...咁咪買唔到煙囉...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

我係打算要bb果陣開始介煙, 仲介埋酒添! 生完bb之後, 因為餵人奶, 所以更加冇食返煙or飲返酒, 就係bb的力量, 令我"搣"甩左.

諗返以前成日食煙, 一包煙仲貴過個飯盒! 仲有, 去酒吧劈酒就仲衰! 果陣飲完又去廁所"湯", 諗起都"節墮".

如果以前識諗, 將買煙同劈酒的錢"草"起的話, 我諗可以做買樓首期!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

希望各位戒煙成功,身體健康d,皮膚滑溜d,荷包腫脹d.

民房

我有個朋友的爸爸食

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我都食左1X年煙先戎架..關咩事?
我8歲食第1支煙...我大約22-23歲既時侯開始戎
宜家25歲了...其實最大既公臣係我細仔(LOLO)
第一次有BB(大女彤彤)既時侯真係戎唔到,因為冇人理同定力唔夠,再者唔識唸"可能太細啦"
到再有LOLO既時侯,我特然深深咁明白,食煙係會影響小朋友..所以就決心戎左了..

首頁

尾頁

跳至