跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

Re: Xmas Party – 搞手編

各位,

mybbhk 嗰個小姐覆咗我喇, 佢話佢地個期都好full, 免費攝影就做唔到喇, 如果係3x個bb, 佢地可以每個family送一張攝影coupon, 但冇講係咩coupon; 如果再多d bb就要再傾! 另外佢話佢地會有d package係幫人影party相既, 會e-mail info 俾我, 收到再update 大家!

大宅

今次gathering未知可否出席, 我都希望可出一分力.

Label – 最方便可以好似做員工証, 買現成嘅膠套連繩 (教協好平, 我可以幫手買), 再design我地0502 logo + BB information & print in color. 第日改野都容易d.

Games –
1.上次suggest “有趣BB FUN FUN Show” 但無時間準備, 今次我可以幫手做事前準備, 玩法:事前先EMAIL有關BB的奇趣短片(不可多於1分鐘的片段),記得寫埋題目及出自那位BB,有截止日期, 評分: 即場播放給媽咪投票,票數最多者勝出。
2.可以玩d Group Activity – 例如分組畫出紙幣$10個樣 etc. 可增加大家嘅involvement.

Any comment?

男爵府

彤彤媽 寫道:
各位,

mybbhk 嗰個小姐覆咗我喇, 佢話佢地個期都好full, 免費攝影就做唔到喇, 如果係3x個bb, 佢地可以每個family送一張攝影coupon, 但冇講係咩coupon; 如果再多d bb就要再傾! 另外佢話佢地會有d package係幫人影party相既, 會e-mail info 俾我, 收到再update 大家!

thanks 彤媽
sponsor coupon 都好丫....

thanks again
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

大宅

小霖媽媽 ,

Good idea. 我地compare

大宅

aj,

you're welcome la! 我都想大家有多d souvenir架嘛! 不過, 定咗人數我會再contact mybbhk睇吓係sponsor coupon定係咩!

aj-caleb 寫道:
[quote]
彤彤媽 寫道:
各位,

thanks 彤媽
sponsor coupon 都好丫....

thanks again[/quote]

別墅

我問左個攝影師, 佢話做sponsor無問題, 不過要睇下個時間撞唔撞囉! :-P

大宅

Hi momopupu,

我地依家定係12月11日星期日,請你再睇睇得唔得!我地都係想有人幫手映一家三/四口合照,玩遊戲情況,大大合照咁,可以參考以下:

我們有幸參加 Baby Kingdom "0410 Mamibi Funland" 於二零零五年五月二日舉辦的 "0410 半歲生日激 Fun 大派對",

謝謝你的幫忙。

別墅

時間佢話無問題, 你打電話俾Vincent 93458260, 講明你係係baby kindom 既朋友介紹就得架啦, 你同佢傾下further details! 希望佢幫到你啦!

別墅

時間佢話無問題, 你打電話俾Vincent 93458260, 講明你係係baby kindom 既朋友介紹就得架啦, 你同佢傾下further details! 希望佢幫到你啦!

大宅

momopupu,

謝謝你的幫忙,我會contact Vincent啦!

禁止訪問

男爵府

taz
聽日我同honbma & vv 一齊上去
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

大宅

Re: Xmas Party – 搞手編 (已訂場,有BF room,需幫忙帶地膠)

Everybody,

我地今日confirm

禁止訪問

Re: Xmas Party – 搞手編 (已訂場,有BF room,需幫忙帶地膠)

大宅

tazmanic,

我地confirm地點

大宅

Honbma,

想問下D禮物會唔會包用花紙呢?又會唔會有mami有花紙提供?又或是會唔會買花紙呢?

別墅

Little_gin 寫道:
Honbma,

想問下D禮物會唔會包用花紙呢?又會唔會有mami有花紙提供?又或是會唔會買花紙呢?

請問有縛多禮物呢,洗唔洗搵人幫手包? 我果日係去幫手做招待有無d咩野要到時搞,係我就早d去到啦~

大宅

B豬媽咪,

要呀!我地希望committee早

大宅

Honbma,

我肯定唔夠!因為會有兩盒特別大,我得2卷花紙,唔包又唔夠suprise!

大宅

Ginma,

兩盒特別大咁Good!花紙絕對無問題!

首頁
34567...9

尾頁

跳至