夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

莫大啟示

一句話

岳父母結婚三十年,互敬互愛,從不吵架。
為此我結婚時特地去請教岳父大人。

岳父說:我結婚時我岳父就告訴我---

「不要批評你太太的缺點或怪她做錯事。要知道,就是因為
她有缺點,有時做錯事,才沒有找到更理想的丈夫。」

要記住這句話。

很有深度,尋找智慧多年,此話亦莫大啟示。
2個寶貝~雅詠&灝泯

大宅

Re: 莫大啟示

angelmak
where did you get this from? i like it. hehe...
btw, how've you been lately?

大宅

冷戰中... :cry:
2個寶貝~雅詠&灝泯

複式洋房

一句話 (reverse 版)

老爺奶奶結婚三十年,互敬互愛,從不吵架。
為此我結婚時特地去請奶奶請教。

奶奶說:我結婚時我奶奶就告訴我---

「不要批評你丈夫的缺點或怪他做錯事。要知道,就是因為
他有缺點,有時做錯事,才沒有找到更理想的太太。」

要記住這句話。

很有深度,尋找智慧多年,此話亦莫大啟示

大宅

angelmak
hai......... in a cold war again............
it is about the car again?

翡翠宮

me too :cry: :cry:
angelmak 寫道:
冷戰中... :cry:

大宅

girls,
there has been so many arguments everyday by a lot of couples! i really have no confident on any love relationship!i I found being with another person within the same roof is so so so difficult. i really lose all my faith and think i better stay with my son forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maybe i am a bit negative! but, i really want to know what we can actually do to live smoothly, quietly and happily?

翡翠宮

lorry,

照咁睇你即係一個失婚人仕, 老實講他朝有日我步你後塵的話我一定唔會再結婚, 因為唔想再重蹈覆切, 唔想再有d感情負擔呀 :-( :-( 希望你活得開心啦

大宅

ringoivy
that's what is in my mind too.

大宅

ringoivy 寫道:
lorry,

照咁睇你即係一個失婚人仕, 老實講他朝有日我步你後塵的話我一定唔會再結婚, 因為唔想再重蹈覆切, 唔想再有d感情負擔呀 :-( :-( 希望你活得開心啦

Hi Ringoivy,

相反, 我对婚姻很有信心.

結婚是人生一个階段, 養兒育女係我的天職.

人間有情, 夫妻有愛. 我吾會因為和人爭執而選擇离開人間. 同樣吾會因為和配偶哎交而選擇放棄婚姻和家庭. 我們因為’愛'而走在一起, 因一時忘了’愛’而傷害对方.

婚姻/家庭是一条漫長的人生路. 中途一定有很多波折. ‘愛’可以克復.

丈夫/妻子/兒女將會伴着渡過余下的一生, 分享我的苦与樂. 幫助我渡過一切苦難, 可輕言放棄嗎 ?

Alan

大宅

ringoivy,
妳哋2公婆做咩冷戰呀?

Lorry,
我都唔知個衰佬le幾日做咩喎! 無啦啦黑口黑面... 更年期又
冇咁快到吖!
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

angelmak,

我send唔到pm比你呀

大宅

ringoivy,
唔知係咪丸多pm啦! 我delete咗啦! 妳再試過啦~ ^^"
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

我次次打得好辛苦後送出時都話我ERROR呀 :-( :-(

大宅

ringoivy,
咁係妳部腦有問題定係妳有問題呀
2個寶貝~雅詠&灝泯

子爵府

好媽媽勳章

angelmak寫到:一句話

岳父母結婚三十年,互敬互愛,從不吵架。
為此我結婚時特地去請教岳父大人。

岳父說:我結婚時我岳父就告訴我---

「不要批評你太太的缺點或怪她做錯事。要知道,就是因為
她有缺點,有時做錯事,才沒有找到更理想的丈夫。」

要記住這句話。

很有深度,尋找智慧多年,此話亦莫大啟示。

如果我同我老公咁講...我諗佢會話...掉番轉頭你咁諗...就會覺得你而家既老公...即係我已經好好架啦...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

onon1022,
睇完咪算囉! 如果我同我老公講, 佢以為我想同佢嗌交呀!
2個寶貝~雅詠&灝泯

複式洋房

Lorry 寫道:
girls,
there has been so many arguments everyday by a lot of couples! i really have no confident on any love relationship!i I found being with another person within the same roof is so so so difficult. i really lose all my faith and think i better stay with my son forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maybe i am a bit negative! but, i really want to know what we can actually do to live smoothly, quietly and happily?

If you wants somebody likes you, unless there have two of you in the world.

Take it easy , be happy.

:wink:

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

畀面勳章

知易行難

因為每個人都只會看到別人的錯,自己的就ok

不過看完"啟示"後,都有d啟發既

首頁

尾頁