興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (1)

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3966184&extra=page%3D1&page=1

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (2)

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4110382&extra=page%3D1

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (3)

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4179652&extra=page%3D1&page=1

講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (4)

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4240714&extra=page%3D1

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

大家好 !! PART 5 喇 !!

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

水晶宮

插支旗先
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

moonlight9198 發表於 11-10-7 16:19
大家好 !! PART 5 喇 !!

hi

子爵府

好媽媽勳章

報到先

珍珠宮

到!

水晶宮

你地有無試過有心聲(或者叫第六感掛)同你地講野呀, 我以前成日都會有感應架, 試過岩岩出黎做野比人點去銀行入票, 入完就要買tea返黎大家食, 果次入完票就一路行一路'林'下買咩食好, 突然個腦一閃話我唔見左張票, 心想唔係咁大獲呀嘩, 即刻响個袋攞番d野出黎睇啦, 死喇真係少左一張票嘅入數紙, 個心响條街度晒, 定一定神之後唯有搵個電話亭打番比亞姐報告啦, 我話比亞姐知唔知會唔會响銀行攞野出黎果陣跌左, 好彩佢話响銀行有人執到叫我去柜位攞番, 真係一額汗, 有個睇相佬佢話我有條逢凶化吉線, 可能係真都唔定
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

男爵府

到!

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Hi.

水晶宮

中五做暑期工時有個大D嘅女仔個bf係差人, 有一晚(係冬天)約晒我地d女仔去水警機地BBQ, 果日好凍出到黎順便買對手套就一齊入去, 果晚只得我地哩班傻瓜凍冰冰响度燒野食, 周圍黑麻麻咁海風又大, 食食下我見到有個白背心袋响山邊飛過, 跟住心聲又黎喇 '你唔見左一隻手套呀', 心想新買架喎頭先除左出黎放左入袋啦, 黑麻麻無理佢, 返到屋企醒起摷下個袋得返一隻, 真係激死, 早知唔買慳番D

may.bb  真係好神奇呀!  發表於 11-10-9 19:01
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

珍珠宮

琛媽 發表於 11-10-7 17:06
中五做暑期工時有個大D嘅女仔個bf係差人, 有一晚(係冬天)約晒我地d女仔去水警機地BBQ, 果日好凍出到黎順便 ...
你既心聲好似同hinwaimama以前個女守護飄有d相似.

子爵府

睛靈勳章

瑪瑙宮

琛媽 發表於 11-10-7 16:43
你地有無試過有心聲(或者叫第六感掛)同你地講野呀, 我以前成日都會有感應架, 試過岩岩出黎做野比人點去銀行 ...
有個睇相佬佢話我有條逢凶化吉線, 可能係真都唔定

SORRY 先, 睇D字第一下, 諗起女人既 ( 事業線 ).

alphabetagamma    發表於 11-10-7 18:12
BBQBB    發表於 11-10-7 17:58

珊瑚宮

環保接龍勳章

報到....
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

醒目開學勳章

回覆:講鬼怪事同想聽鬼怪事及夢既朋友入黎啦.一齊講一齊聽! (5)

我都打咭先!

今日心情唔多好

瑪瑙宮

琛媽 發表於 11-10-7 17:06
中五做暑期工時有個大D嘅女仔個bf係差人, 有一晚(係冬天)約晒我地d女仔去水警機地BBQ, 果日好凍出到黎順便 ...
你有冇順便溝番個 POLICE 做BF呢 ??

瑪瑙宮

ho_mama 發表於 11-10-7 17:25
我都打咭先!

今日心情唔多好

WHAT'S THE MATTER ??

男爵府

親子王國15週年勳章

我又打咭先,追返part4先,轉頭先返嚟

子爵府

好媽媽勳章

琛媽 發表於 11-10-7 16:43
你地有無試過有心聲(或者叫第六感掛)同你地講野呀, 我以前成日都會有感應架, 試過岩岩出黎做野比人點去銀行 ...

嘩你就好啦! 有條咁茄線. 我好多時, 唔見野, 都會突然叮一聲咁想起, 但好多時都遺時已晚

首頁

尾頁

跳至